Registracija Prijava
Prijava
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
Novice

Lekarna Ljubljana je odprla novo Lekarno Podpeč

 

Lekarna Ljubljana je 29. 11. 2013 v Podpeči odprla svojo 43. enoto.

Domačini so ponovno odprtje lekarne v svojem kraju že težko pričakovali, zato so z velikim veseljem pozdravili novo enoto Lekarne Ljubljana v Podpeči. Za Lekarno Ljubljana je to 43. enota. Lekarna meri 72 m2. Župan občine Brezovica Metod Ropret je ob tej priložnosti povedal, da so občani občine Brezovica hvaležni Lekarni Ljubljana, saj jim je priskočila na pomoč v izredno zapletenem obdobju, ko so v dobršnem delu občine, popolnoma brez svoje krivde, ostali brez lekarniške oskrbe. »Z učinkovitimi poslovnimi odločitvami ste uspeli zagotoviti pogoje, ki omogočajo, da bo od danes dalje lekarna v Podpeči ponovno obratovala. Občani tega območja pa ponovno deležni celovite in strokovne lekarniške oskrbe«, je še poudaril župan Ropret.

V Lekarni Podpeč bodo domačinom ter prebivalcem iz okoliških krajev nudili strokovno izdajo zdravil na recept in brez recepta, strokovno svetovanje, raznovrstne medicinske pripomočke, široko paleto prehranskih dopolnil za ohranjanje zdravja in dobrega počutja ter ne nazadnje pestro ponudbo kakovostnih dermokozmetičnih pripomočkov.

Dogodka se je udeležil tudi župan mestne občine Ljubljana, Zoran Janković, ki je izrazil prepričanje, da z dobrim sodelovanjem med sosednjimi občinami ter s sodobno lekarno, ki ima prizadevno in strokovno osebje, zelo dobro skrbimo za razvoj in zadovoljstvo vsakega občana.

Na prireditvi ob odprtju nove lekarne Podpeč, je Lekarna Ljubljana podelila pet donacij. Osnovni šoli Preserje, Župniji Preserje, Namiznoteniškemu klubu Preserje, Dobrodelnemu županovemu skladu in Območnemu združenju Rdečega križa Ljubljana je podelila čeke po 1.000 evrov. Direktor Lekarne Ljubljana dr. Marjan Sedej je povedal, da so dobri odnosi v lokalni skupnosti še kako pomembni, z donacijami pa lahko Lekarna Ljubljana vsaj malo pripomore k razvoju in delovanju teh organizacij.

Dogodek ob odprtju nove Lekarne Podpeč je popestrila tudi vokalna skupina Kosec.

Naši farmacevti svetujejo

Težave s prhljajem
Članki in nasveti

Težave s prhljajem

Prhljaj je ena od najpogostejših težav s kožo, vzrokov za njegov nastanek pa je lahko več. Kaže se s prekomernim luščenjem kože na poraščenih območjih glave. Najpogosteje na lasišču, lahko pa se pojavi tudi na bradi, v obrveh ali na drugih poraščenih območjih.

Meritve in svetovanje
Koledar

V Lekarni Ljubljana smo ponovno začeli izvajati meritve in svetovanja o zdravem življenjskem slogu. Storitve zdravega življenjskega sloga niso zgolj preventivne, saj omogočajo tudi odkrivanje posameznikov z večjim tveganjem za razvoj kroničnih nenalezljivih bolezni. V kolikor imate še kakšno vprašanje glede svojega zdravja, so vam naši strokovni sodelavci v lekarnah na voljo za nasvet in pomoč. Prav tako je na voljo storitev svetovanje na daljavo telefarmacija.

Farmacevt odgovarja

{{ errors.first('zadeva') }}
{{ errors.first('email') }}
{{ errors.first('message') }}
{{ errors.first('agree') }}


Jamieson izbrani izdelki -15 %

Imetniki Kartice zvestobe prejmete 15 % popusta na izbrane izdelke Jamieson. Akcija velja do 30. 4. 2024 v vseh enotah Lekarne Ljubljana in v Spletni Lekarni Ljubljana. Popusti se ne seštevajo. 

Jamieson izbrani izdelki -15 %
Priporočamo
Redna cena: 19,79
Spletna akcijska cena: 15,83

S klikom na gumb »Prijavi me« boste prejemali e-novice Spletne Lekarne Ljubljana, ki vključujejo obvestila o lekarniških storitvah, dogodkih, ugodnostih, predstavitve izdelkov, strokovne članke in nasvete ter pomembna obvestila uporabnikom.

V kolikor bi želeli prejemati tudi prilagojeno ponudbo ali nam dali soglasje za izvajanje trženjskih raziskav, prosimo obkljukajte spodnja polja:

  • {{ errors.first('gdpr_prilagojena_ponudba') }}
  • {{ errors.first('gdpr_trzenjske_raziskave') }}

S klikom na gumb »Prijavi me« potrjujete, da ste seznanjeni s svojimi pravicami glede obdelave osebnih podatkov in nameni zbiranja le-teh ter se strinjate s splošnimi pogoji uporabe portala Spletna Lekarna Ljubljana in dajete privolitev, da želite prejemati zgoraj označena sporočila. Posredovanje osebnih podatkov je prostovoljno in ga lahko kadarkoli prekličete na naši spletni strani.

Zapri