Registracija Prijava
Prijava
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
Novice

Lekarna Ljubljana odprla Lekarniško podružnico Podpeč na novi lokaciji

 

Lekarna Ljubljana je prebivalce Podpeči, Jezera in okoliških krajev razveselila z novimi, večjimi prostori lekarne. Ker se zavedajo pomena družbeno odgovornega delovanja, so na uradnem odprtju podružnice z donacijami podprli šest lokalnih organizacij.

Nova Lekarniška podružnica Podpeč, v kateri sta zaposleni dve magistri farmacije, se nahaja v centru Podpeči, na naslovu Jezero 19, neposredno ob krožišču, z zagotovljenimi parkirnimi prostori in bo zato odslej bolj dostopna. Sodobno urejeni prostori lekarne merijo 120 m2, kar pomeni 50 m2 več prostora, ki je namenjen tudi širši, bogatejši ponudbi izdelkov za ohranjanje zdravja in dobrega počutja. V novih prostorih je za stranke urejen poseben prostor za svetovanje, v katerem strokovni sodelavci nudijo lekarniške storitve, kot so pregled uporabe zdravil, izdelava osebne kartice zdravil, na kateri so na enem mestu zbrane vse pomembne informacije o zdravilih, svetovanja za zdrav življenjski slog.

Direktor Lekarne Ljubljana dr. Marjan Sedej je ob slovesnem odprtju novih prostorov Lekarniške podružnice Podpeč poudaril: »zelo sem ponosen, da smo lokalnim prebivalcem olajšali dostop do zdravil in drugih izdelkov za ohranjanje zdravja ter jim omogočili storitve in svetovanja v novih sodobnih prostorih lekarne. Poslanstvo Lekarne Ljubljana je namreč ljudem zagotavljati učinkovito preskrbo z zdravili in enostaven dostop do izdelkov in lekarniških storitev. Temu poslanstvu sledimo že 70 let in se trudimo, da ga uresničujemo v vseh krajih, kjer smo prisotni. Zavezujemo se, da bomo tudi v prihodnje s strokovnostjo, prijaznostjo in posluhom za potrebe in želje krajanov iz dneva v dan skrbeli za medsebojno zaupanje in zadovoljstvo.«

Župan Občine Brezovica Metod Ropret je ob odprtju lekarne na novi lokaciji dejal, da domačinom in prebivalcem okoliških krajev veliko pomeni, da lahko kar najhitreje dostopajo do lekarne ter do pomoči, ki jo nudijo strokovnjaki. »Zelo sem vesel, da je Lekarna Ljubljana v Podpeči odprla novo lekarno in da bo odslej nudila še večjo izbiro izdelkov za ohranjanje zdravja naših krajanov,« je še povedal župan. Dogodka se je udeležil tudi župan Mestne občine Ljubljana, Zoran Janković, ki je izrazil prepričanje, da z dobrim sodelovanjem med sosednjimi občinami ter s sodobno lekarno, ki ima prizadevno in strokovno osebje, skrbimo za razvoj podeželja in zadovoljstvo vsakega občana.

Donacije
Donacije
Notranjost lekarne
Notranjost lekarne
Prerez traku
Prerez traku

Na prireditvi ob odprtju nove lekarne, je Lekarna Ljubljana podelila šest donacij, v skupni vrednosti 7.000 €, in sicer Dobrodelnemu županovemu skladu, Župniji Preserje, Namiznoteniškemu klubu Preserje, Prostovoljnemu gasilskemu društvu Preserje, Prostovoljnemu gasilskemu društvu Podpeč ter Vrtcu Brezovica, enotama Podpeč in Preserje. Direktor Lekarne Ljubljana dr. Marjan Sedej je povedal, da so dobri odnosi v lokalni skupnosti še kako pomembni, z donacijami pa lahko Lekarna Ljubljana vsaj nekoliko pripomore k razvoju kraja in delovanju teh organizacij.

S petjem so dogodek popestrile pevke pevskega zbora Lekarne Ljubljana, priča pa smo bili tudi spopadu harmonik dveh odličnih glasbenikov: Mihe Debevca in Dejana Kušerja.

Lekarniška podružnica Podpeč bo odprta od ponedeljka do četrtka od 8.00 do 18.00 in ob petkih od 8.00 do 15.30. Ob sobotah, nedeljah in praznikih bo zaprta.

Naši farmacevti svetujejo

Prebavne težave in nasveti, kako jih lajšati – napihnjenost, zaprtje, diareja
Članki in nasveti

Prebavne težave in nasveti, kako jih lajšati – napihnjenost, zaprtje, diareja

Različne prebavne težave, kot so spahovanje, napihnjenost, bolečina v trebuhu in napenjanje, pacienti navadno pripišejo plinom v črevesju.

Meritve in svetovanje
Koledar

V Lekarni Ljubljana smo ponovno začeli izvajati meritve in svetovanja o zdravem življenjskem slogu. Storitve zdravega življenjskega sloga niso zgolj preventivne, saj omogočajo tudi odkrivanje posameznikov z večjim tveganjem za razvoj kroničnih nenalezljivih bolezni. V kolikor imate še kakšno vprašanje glede svojega zdravja, so vam naši strokovni sodelavci v lekarnah na voljo za nasvet in pomoč. Prav tako je na voljo storitev svetovanje na daljavo telefarmacija.

Farmacevt odgovarja

{{ errors.first('zadeva') }}
{{ errors.first('email') }}
{{ errors.first('message') }}
{{ errors.first('agree') }}


Ars Pharmae izbrana prehran. dopolnila -15 %

Imetniki Kartice zvestobe prejmete 15 % popusta na izbrana prehranska dopolnila Ars Pharmae. Akcija velja od 1. 3. do 31. 3. 2024 v vseh enotah Lekarne Ljubljana in v Spletni Lekarni Ljubljana. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Ars Pharmae izbrana prehran. dopolnila -15 %
Priporočamo
Redna cena: 14,99

Zanimive in povezane vsebine

Odprtje Lekarniške podružnice Podpeč v novih prostorih
Novice

Odprtje Lekarniške podružnice Podpeč v novih prostorih

V petek, 8. 11., ob 13. uri vljudno vabljeni na odprtje Lekarniške podružnice Podpeč na novi lokaciji, Jezero 19. Na dogodku ob odprtju novih prostorov lekarne bomo prisluhnili pevskemu zboru Lekarne Ljubljana ter spopadu harmonik Mihe Debevca in Dejana Kušerja. Pripravili pa smo tudi ugodnosti ob nakupu izbranih izdelkov.

S klikom na gumb »Prijavi me« boste prejemali e-novice Spletne Lekarne Ljubljana, ki vključujejo obvestila o lekarniških storitvah, dogodkih, ugodnostih, predstavitve izdelkov, strokovne članke in nasvete ter pomembna obvestila uporabnikom.

V kolikor bi želeli prejemati tudi prilagojeno ponudbo ali nam dali soglasje za izvajanje trženjskih raziskav, prosimo obkljukajte spodnja polja:

  • {{ errors.first('gdpr_prilagojena_ponudba') }}
  • {{ errors.first('gdpr_trzenjske_raziskave') }}

S klikom na gumb »Prijavi me« potrjujete, da ste seznanjeni s svojimi pravicami glede obdelave osebnih podatkov in nameni zbiranja le-teh ter se strinjate s splošnimi pogoji uporabe portala Spletna Lekarna Ljubljana in dajete privolitev, da želite prejemati zgoraj označena sporočila. Posredovanje osebnih podatkov je prostovoljno in ga lahko kadarkoli prekličete na naši spletni strani.

Zapri