Registracija Prijava
Prijava
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
Blagovna znamka: JGL

Reflustat, peroralna suspenzija 10 ml, 20 vrečk

Redna cena
10,42 €

Popusti se ne seštevajo. Cena ne vključuje stroškov dostave.

Načini plačila Dostava Osebni prevzem

Podrobno o izdelku

Medicinski pripomoček Reflustat peroralna suspenzija lajša simptome gastroezofagealnega refluksa kot so zgaga, zgaga med nosečnostjo, dviganje kisline, refluksnega ezofagitisa, prebavnih motenj, kašlja ter razdraženega grla in žrela.
Vsebuje natrijev alginat in karbonate.

Navodila za uporabo
Sestavine

Sestava: Prečiščena voda, natrijev alginat, natrijev hidrogenkarbonat, natrijev karbonat, kalcijev karbonat, aroma, poliakrilna kislina, natrijev propilparahidroksibenzoat, natrijev metilparahidroksibenzoat, natrijev saharin.
Brez glutena.
Brez laktoze.

Opozorila

Ne uporabljajte izdelka Reflustat v primeru hude okvare ledvic.

Ne uporabljajte izdelka v primeru alergije na katero koli sestavino v izdelku.

Če med uporabo izdelka opazite neželeni učinek, prekinite z uporabo in se posvetujte s svojim zdravnikom.

Izdelek lahko moti absorpcijo zdravil, ki jih jemljete skozi usta. Posvetujte se s svojim zdravnikom, v kolikor jemljete druga zdravila ali druge izdelke za peroralno uporabo. V vsakem primeru je treba med jemanjem izdelka Reflustat in ostalih proizvodov upoštevati dve urni časovni razmak.

Če se simptomi ne izboljšajo po 7 dneh uporabe, se posvetujte z zdravnikom.

Izdelek lahko izzove napenjanje. Uporaba izdelka skladno z navodili zmanjšuje verjetnost pojava napenjanja.

Vsaka vrečica izdelka Reflustat (10 ml) vsebuje majhne količine natrija 98,23 mg (4,27 mmol) in kalcija 32 mg (0,8 mmol). Prosimo, da se posvetujete z zdravnikom o jemanju izdelka, če imate dieto z omejenim vnosom soli, npr. pri nekaterih primerih povišanega krvnega pritiska, bolezni srca, okvarjene funkcije ledvic ali jeter, v primeru hiperkalciemije, ledvične kalcinoze in če imate ledvične kamne, ki vsebujejo kalcij.

V primeru nosečnosti in dojenja se pred jemanjem posvetujte s svojim zdravnikom.

Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Oglejte si tudi
Nazopass 0,25 mg/ml kapljice za nos, 10 ml
Izdelek je zdravilo


Redna cena: 5,99
Lactogyn, vaginalni gel, 50 g
Medicinski pripomoček


Redna cena: 11,56
Aqua Maris Talasoterapija, sistem za izpiranje nosu in sinusov, 30 vrečk in posoda
Medicinski pripomoček
Dramina 50 mg, 5 tablet
Izdelek je zdravilo


Redna cena: 5,08
After Bite in Ben's

Imetniki Kartice zvestobe prejmete 15 % popusta na izdelke Ben's in AfterBite. Akcija velja od 1. 5. do 31. 5. 2024 v vseh enotah Lekarne Ljubljana in v Spletni Lekarni Ljubljana.

After Bite in Ben's
Priporočamo
Redna cena: 19,22
Akcijska cena s Kartico zvestobe: 16,34

Naši farmacevti svetujejo

Težave s prhljajem
Članki in nasveti

Težave s prhljajem

Prhljaj je ena od najpogostejših težav s kožo, vzrokov za njegov nastanek pa je lahko več. Kaže se s prekomernim luščenjem kože na poraščenih območjih glave. Najpogosteje na lasišču, lahko pa se pojavi tudi na bradi, v obrveh ali na drugih poraščenih območjih.

Meritve in svetovanje
Koledar

V Lekarni Ljubljana smo ponovno začeli izvajati meritve in svetovanja o zdravem življenjskem slogu. Storitve zdravega življenjskega sloga niso zgolj preventivne, saj omogočajo tudi odkrivanje posameznikov z večjim tveganjem za razvoj kroničnih nenalezljivih bolezni. V kolikor imate še kakšno vprašanje glede svojega zdravja, so vam naši strokovni sodelavci v lekarnah na voljo za nasvet in pomoč. Prav tako je na voljo storitev svetovanje na daljavo telefarmacija.

Farmacevt odgovarja

{{ errors.first('zadeva') }}
{{ errors.first('email') }}
{{ errors.first('message') }}
{{ errors.first('agree') }}


S klikom na gumb »Prijavi me« boste prejemali e-novice Spletne Lekarne Ljubljana, ki vključujejo obvestila o lekarniških storitvah, dogodkih, ugodnostih, predstavitve izdelkov, strokovne članke in nasvete ter pomembna obvestila uporabnikom.

V kolikor bi želeli prejemati tudi prilagojeno ponudbo ali nam dali soglasje za izvajanje trženjskih raziskav, prosimo obkljukajte spodnja polja:

  • {{ errors.first('gdpr_prilagojena_ponudba') }}
  • {{ errors.first('gdpr_trzenjske_raziskave') }}

S klikom na gumb »Prijavi me« potrjujete, da ste seznanjeni s svojimi pravicami glede obdelave osebnih podatkov in nameni zbiranja le-teh ter se strinjate s splošnimi pogoji uporabe portala Spletna Lekarna Ljubljana in dajete privolitev, da želite prejemati zgoraj označena sporočila. Posredovanje osebnih podatkov je prostovoljno in ga lahko kadarkoli prekličete na naši spletni strani.

Zapri