Registracija Prijava
Prijava
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}

Otroška slikanica, Prdeča princesa

Spletna akcijska cena (-30 %):
6,86 €
(Vaš prihranek: 2,94 €)
Redna cena
9,80 €

Redna cena = najnižja cena v zadnjih 30 dneh.

Popusti se ne seštevajo. Cena ne vključuje stroškov dostave.

Načini plačila Dostava Osebni prevzem

Podrobno o izdelku

Prdeča princesa je zgodba o prebavnem sistemu v človeškem telesu. Prelepa princesa je postala godna za poroko, toda princi, ki so prišli k njej, so drug za drugim ušli. Imela je težave z vetrovi. Kralj je pomislil, da je njegova hči žrtev čarovniškega uroka. Toda ali je bila res uročena?

Mnenje strokovnjaka

Slikanice zgodbe pripovedujejo veliko bolj srčno.

Slika je najbolj razširjena pot, ki jo ljudje uporabljamo za sprejemanje in razumevanje. Zaradi tega so slikanice za malčke in otroke najbolj pristni prvi stik, s katerim začnejo sprejemati in razumevati – se učiti. Slikanica otrokom pomaga razumeti, kaj se dogaja okoli njih, hkrati pa se krepi njihova sposobnost čustvenega sprejemanja različnih okoliščin. Slike otroke nagovorijo simbolično, kar je za zdrav intelektualni razvoj bistvenega pomena: ker malček še ne razume vsega dogajanja okoli sebe (in pa tudi v njem samem), mu slike predstavljajo varno zatočišče, spodbujajo njegovo domišljijo in podpirajo nadaljnji razvoj.

Izbrane slikanice predstavljajo čudovit izbor, saj bodo malčkom omogočile, da se hitro naučijo, kako deluje njihovo telo in kako si lahko pomagajo pri poškodbah in boleznih, dodana vrednost pa je tudi vsebina, ki jih uči odgovornega vedenja. Slikanice so enostavno orodje, ki staršem in otrokom skozi igro in na zabaven način pomagajo pri raziskovanju zahtevnih tematik.

Strokovno mnenje je podala: mag. Mia Bone, univ. dipl. psih

Obseg/št. strani: 29
Leto izida: 2016  
Jezik: slovenski
Vezava: trda
ISBN/EAN: 978-961-7008-01-2
Mere izdelka vxš: 20,6 x 20,5 cm
Založba: Lekarna Ljubljana
Besedilo: Gi-seon Jang
Ilustracije: Eun-yeong Choi
Prevajalec: Tanja Goršič

Opozorila
Oglejte si tudi
Jordan ščetka za čiščenje protez


Redna cena: 3,89
- 20 %
Vitry škarje za nohte - ukrivljene, 1 škarje


Redna cena: 19,80
Akcijska cena s Kartico zvestobe: 15,84
Sterillium Protect & Care, 60 robčkov


Redna cena: 9,31
- 20 %
Vitry lesena pilica za nohte, 5 pilic


Redna cena: 5,40
Spletna akcijska cena: 4,32
Ars Pharmae izbrana prehran. dopolnila -15 %

Imetniki Kartice zvestobe prejmete 15 % popusta na izbrana prehranska dopolnila Ars Pharmae. Akcija velja od 1. 3. do 31. 3. 2024 v vseh enotah Lekarne Ljubljana in v Spletni Lekarni Ljubljana. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Ars Pharmae izbrana prehran. dopolnila -15 %
Priporočamo
Redna cena: 14,99

Naši farmacevti svetujejo

Prebavne težave in nasveti, kako jih lajšati – napihnjenost, zaprtje, diareja
Članki in nasveti

Prebavne težave in nasveti, kako jih lajšati – napihnjenost, zaprtje, diareja

Različne prebavne težave, kot so spahovanje, napihnjenost, bolečina v trebuhu in napenjanje, pacienti navadno pripišejo plinom v črevesju.

Meritve in svetovanje
Koledar

V Lekarni Ljubljana smo ponovno začeli izvajati meritve in svetovanja o zdravem življenjskem slogu. Storitve zdravega življenjskega sloga niso zgolj preventivne, saj omogočajo tudi odkrivanje posameznikov z večjim tveganjem za razvoj kroničnih nenalezljivih bolezni. V kolikor imate še kakšno vprašanje glede svojega zdravja, so vam naši strokovni sodelavci v lekarnah na voljo za nasvet in pomoč. Prav tako je na voljo storitev svetovanje na daljavo telefarmacija.

Farmacevt odgovarja

{{ errors.first('zadeva') }}
{{ errors.first('email') }}
{{ errors.first('message') }}
{{ errors.first('agree') }}


S klikom na gumb »Prijavi me« boste prejemali e-novice Spletne Lekarne Ljubljana, ki vključujejo obvestila o lekarniških storitvah, dogodkih, ugodnostih, predstavitve izdelkov, strokovne članke in nasvete ter pomembna obvestila uporabnikom.

V kolikor bi želeli prejemati tudi prilagojeno ponudbo ali nam dali soglasje za izvajanje trženjskih raziskav, prosimo obkljukajte spodnja polja:

  • {{ errors.first('gdpr_prilagojena_ponudba') }}
  • {{ errors.first('gdpr_trzenjske_raziskave') }}

S klikom na gumb »Prijavi me« potrjujete, da ste seznanjeni s svojimi pravicami glede obdelave osebnih podatkov in nameni zbiranja le-teh ter se strinjate s splošnimi pogoji uporabe portala Spletna Lekarna Ljubljana in dajete privolitev, da želite prejemati zgoraj označena sporočila. Posredovanje osebnih podatkov je prostovoljno in ga lahko kadarkoli prekličete na naši spletni strani.

Zapri