Registracija Prijava
Prijava
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}

Dostava

Izdelke dostavlja Pošta Slovenije za celotno območje Slovenije, pri čemer se lahko kupec odloči za:

•    navadno dostavo: naročilo bo dostavljeno v 2-3 delovnih dneh. Navadna dostava je možna od ponedeljka do petka. V času vikenda in praznikov se rok dostave za čas dela prostih dni podaljša.

•    hitro dostavo: naročilo, ki je oddano od ponedeljka do petka do 11. ure dopoldne, bo dostavljeno še isti dan  (pod pogojem, da so vsi naročeni izdelki na zalogi). Če vsi izdelki iz naročila niso na zalogi, se hitra dostava prestavi na naslednji delovni dan. Hitre dostave ni možno izbrati v času vikenda in praznikov.

V primeru, da kupca v času dostave ni na navedenem naslovu, lahko naročilo prevzame v enoti Pošte Slovenije.
 

Cenik dostave

Glede na višino nakupa so stroški dostave naslednji:

Vrednost nakupa*

Do 14,99 €

Od 15,00 € do 49,99 €

Nad 50,00 €

Navadna dostava

4,85 €

2,80 €

Brezplačno**

Hitra dostava

6,80 €

5,80 €

2,40 €

*    V vrednost nakupa za pridobitev ugodnejše dostave se ne šteje nakup zdravil brez recepta, galenskih izdelkov in  veterinarskih zdravil brez recepta. 
* *  Pri nakupu nad vrednostjo 50 eur kupec pridobi brezplačno navadno dostavo, pri čemer se v vrednost nakupa ne šteje nakup zdravil brez recepta, galenskih izdelkov in veterinarskih zdravil brez recepta.

Vsak prvi torek v mesecu nudimo brezplačno navadno dostavo za vse vrednosti nakupa. Brezplačna dostava velja na dan nakupa oz. oddanega naročila.

Naročeni izdelki bodo odposlani najkasneje v roku treh delovnih dni od oddaje naročila. Če izdelka ni na zalogi, bo Lekarna Ljubljana o tem kupca obvestila v roku enega delovnega dne po oddanem naročilu in mu povrnila morebitne stroške, ki so že nastali iz tega naslova.

Izdelki bodo dostavljeni v ustrezni embalaži, ki bo zagotavljala zaupnost narave izdelka.

Če Lekarna Ljubljana pravočasno odpravi naročene izdelke, ni odgovorna za prekoračen rok dostave pogodbenega izvajalca. Dostava se izvrši na naslov, ki ga je kupec navedel ob registraciji ali naročilu. Če ob času dostave ni nikogar na naslovu, dostavljavec pusti obvestilo o prispeli pošiljki oz. o poskusu predaje izdelkov.

Zapri