Registracija Prijava
Prijava
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}

Izjava o dostopnosti

Javni zavod Lekarna Ljubljana se zavezuje omogočati dostopnost spletnega mesta https://www.lekarnaljubljana.si/ v skladu z Zakonom o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij (Uradni list RS, št. 30/18).

Ta izjava o dostopnosti se nanaša na spletno mesto https://www.lekarnaljubljana.si/.

Stopnja skladnosti

To spletno mesto dosega raven dostopnosti AA smernic za načrtovanje spletnih vsebin Web Content Accessibility Guidelines WCAG 2.0, ki so objavljene na naslovu http://www.w3.org/TR/WCAG20/.

V primeru, da vam določene vsebine trenutno niso dostopne, prosimo, da se obrnete na email naslov ali telefonsko številko: lekarna.ljubljana@lekarna-lj.si in 01/23-06-120.

Spletno mesto ima določene vsebine, ki so drugače dostopne za videče uporabnike kot za slepe, ki uporabljajo spletne strani s podporno tehnologijo (bralnik zaslona in braillova vrstica). Te se nahajajo:

  • Za dostopanje do vsebin spletnega mesta je za slepe uporabnike omogočen alternativni meni za iskanje po vsebini strani;

Priprava izjave o dostopnosti

Ta izjava je bila pripravljena 18.5.2021. Uporabljena je bila metoda iz druge alineje točke (a) člena 3(1) Izvedbenega sklepa Komisije (EU) 2018/1523 – ocena, ki jo opravi tretja stran, na primer certificiranje. Izjava je bila nazadnje pregledana 18.5.2021.

Povratne in kontaktne informacije

Obvestila o primerih neskladnosti, zahtevah po informacijah ter vsebini, ki ne spada na področje uporabe Direktive sprejemamo na elektronski naslov lekarna.ljubljana@lekarna-lj.si.

Na obvestilo ali prošnjo bomo odgovorili v roku 8 dni od prejema obvestila oziroma prošnje. Če glede na zahtevano vsebino v tem roku ne bomo mogli podati ustreznega odgovora vam bo sporočeno, kdaj bo odgovor podan in razlogi za zakasnitev odgovora.

Nadzor nad izvajanjem določb 5. do 8. člena Zakona o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij opravljajo inšpektorji za informacijsko družbo.

Izvršilni postopek

V primeru nezadovoljivih odgovorov na katero koli obvestilo ali zahtevo, poslano v skladu z 8. členom Zakona o dostopnosti spletišč in mobilnih aplikacij, lahko oddate prijavo inšpektorjem za informacijsko družbo:

Direktorat za informacijsko družbo

Ministrstvo za javno upravo

Tržaška cesta 21

1000 Ljubljana

 

Zapri

Copyright © 2023 Lekarna Ljubljana. Vse pravice pridržane.

Naročilo na storitev
Virtualna asistentka Živa