Registracija Prijava
Prijava
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
Zapri

Iskanje

Razvrsti po
Kategorija
Oznaka

Blagovna znamka

Vitalux Plus, 28 kapsul
Vitalux Plus, 28 kapsul
15,15 €
14,39 €
Vitamini, minerali in antioksidanti
Vitamini, minerali in antioksidanti

Vitamini, minerali in antioksidanti zajemajo veliko skupino kemijsko zelo različnih spojin ter atomov, ki se med sabo dopolnjujejo in so ključni za normalno delovanje človeškega telesa. Za zadosten vnos posameznih hranil moramo tudi načrtovanju obrokov nameniti nekaj pozornosti.

B vitamin

Sem vegetarijanka in preventivno jemljem B vitamin. Ker pa jih je na tržišču veliko, ne vem, kateri je v ta namen bolj primeren. Kateri dodatek B-vitamina (kateri proizvajalec in kakšno doziranje) bi svetovali?

Vitamin A in betakaroten
Vitamin A in betakaroten

Zaradi svojih blagodejnih učinkov na oči, staranje in imunski sistem je vitamin A nadvse dragocen, a ga moramo kljub temu jemati v zmernih količinah.

Vitamin C
Vitamin C

Askorbinska kislina, znana kot vitamin C, je vodotopen in esencialen vitamin, potreben za normalno presnovo. Ker ga telo samo ne sintetizira, zagotavljamo zadosten vnos s primerno prehrano ali prehranskimi dopolnili.

Jesen je čas za večje količine vitamina C
Jesen je čas za večje količine vitamina C

V času jesenskih prehladov je vitamin C eden od glavnih pomočnikov pri krepitvi otrokovega imunskega sistema. Ga vaš otrok zares zaužije dovolj?

Vitamin D
Vitamin D

Vitamin D je v maščobi topen vitamin in edini med vitamini, ki ga naše telo lahko pod vplivom sončnih žarkov sintetizira samo. V živilih rastlinskega izvora se nahaja kot ergokalciferol (vitamin D2), v živilih živalskega izvora pa kot holekalciferol (vitamin D3).

Otroci in vitamini
Otroci in vitamini

Pravilna izbira hrane je pomembna v vseh življenjskih obdobjih, zlasti je pomembno, kaj, koliko in kako jedo otroci in mladostniki v dobi rasti in razvoja. Kakovostna in hranilno ustrezna prehrana zagotavlja tudi zadosten vnos potrebnih vitaminov.

Vitamin D in vitamin C
Vitamin D in vitamin C

Vitamin D je v maščobi topen vitamin in je v naravi v dveh oblikah, kot ergokalciferol (D2) in holekalciferol (D3). Prvi je predvsem v živilih rastlinskega, drugi pa v živilih živalskega izvora. Pomembna količina vitamina D3 nastane v koži pod vplivom sončne svetlobe v poletnih mesecih.

Darilo - Vitalna maska ob nakupu Naturavit šampona
POTEKLA PONUDBA
Darilo - Vitalna maska ob nakupu Naturavit šampona

Naravni šampon brez umetnih penilcev in brez umetnih dišav, z eteričnimi olji. Akcija velja ob nakupu enega Naturavit kremnega šampona za pogosto umivanje in občutljivo lasišče; za suhe in barvane lase; za mastne lase in proti prhljaju, 250 ml. Ob nakupu prejmete DARILO: Naturavit Vitalna maska, 150 ml.

Akcija velja do razdelitve daril. 

20% popusta na Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C booster
POTEKLA PONUDBA
20% popusta na Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C booster

V Spletni Lekarni Ljubljana ob nakupu Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C booster prejmete 20 % popusta in darilo Micelarna tekočina 3v1, 125 ml. Akcija velja od 10. 7. do 10. 8. 2019 do razprodaje zalog oz. do razdelitve daril. Popusti se ne seštevajo.

Liposomski vitamini 15 % ugodneje
POTEKLA PONUDBA
Liposomski vitamini 15 % ugodneje Kartica zvestobe

Liposomski vitamini 15 % ugodneje za imetnike Kartice zvestobe Lekarne Ljubljana. Akcija velja do 25. 11. 2019 oz. do odprodaje zalog. Popusti se ne seštevajo. 

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. 

Matični mleček in Vitamini in minerali 15 % ugodneje
POTEKLA PONUDBA
Matični mleček in Vitamini in minerali 15 % ugodneje

Matični mleček in Vitamini in minerali 15 % ugodneje v Spletni Lekarni Ljubljana. Ugodnost velja do 16. 2. 2020 oz. do odprodaje zalog. Popusti se ne seštevajo.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za raznovrstno in uravnoteženo prehrano. 

Zapri

Copyright © 2018 Lekarna Ljubljana. Vse pravice pridržane.

Naročilo na storitev
Virtualna asistentka Živa