Registracija Prijava
Prijava
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}

Načini plačila

Naročene izdelke je mogoče plačati na naslednje načine:

 • plačilo po povzetju: Naročene izdelke pošljemo po pošti, kupec plača kupnino poštnemu uslužbencu ob prevzemu blaga. 
 • plačilo po predračunu: Predračun, na katerem so vsi podatki za izvedbo plačila, je poslan na e-naslov kupca. Naročilo bo poslano šele po plačilu predračuna. Predračun je potrebno plačati v roku sedmih dni, sicer se naročilo stornira. Kupec prejme na e-naslov obvestilo, da je bil predračun plačan.
 • plačilo s plačilno kartico: Pri plačilu lahko kupec uporabi naslednja plačilna sredstva: MasterCard, Maestro, Visa in Diners.
  Po končanem nakupu v Spletni Lekarni Ljubljana bo kupec preusmerjen na spletno stran UJP e-plačila, ki ga upravlja Uprava Republike Slovenije za javna plačila, kjer bo plačal izbrane izdelke. Spletno plačevanje s plačilnimi karticami prek UJP e-plačil poteka v varnem in šifriranem finančnem okolju.

 • plačilo z mBills ali VALÚ Moneto: mBills in VALÚ Moneta sta storitvi brezgotovinskega plačevanja z mobilnikom.
  mBills lahko uporabljajo vsi uporabniki pametnega telefona z operacijskim sistemom iOS in Android, ne glede na to, pri kateri poslovni banki imajo odprt račun.
  Plačilo z VALÚ Moneto je omogočeno uporabnikom storitev Telekoma Slovenije, A1 ter komitentom Nove KBM, ki so hkrati uporabniki enega izmed navedenih operaterjev.
  Po končanem nakupu v Spletni Lekarni Ljubljana bo kupec preusmerjen na spletno stran UJP e-plačila, ki ga upravlja Uprava Republike Slovenije za javna plačila, po izboru plačilnega sredstva pa bo kupec preusmerjen v varno okolje mBills ali VALÚ Moneta, kjer bo kupec plačal izbrane izdelke.

 • plačilo prek sistema NLB Klik: Plačilo prek sistema NLB Klik je omogočeno komitentom NLB banke oziroma uporabnikom spletne banke NLB Klik. 
  Po končanem nakupu v Spletni Lekarni Ljubljana bo kupec preusmerjen na spletno stran UJP e-plačila, ki ga upravlja Uprava Republike Slovenije za javna plačila, po izboru plačilnega sredstva pa bo preusmerjen v varno okolje NLB Klik, kjer bo kupec plačal izbrane izdelke.
   

Naročeni izdelki bodo odposlani po prejetem plačilu, razen v primeru plačila po povzetju.

Zapri