Registracija Prijava
Prijava
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}

Načini plačila

Plačilo po povzetju

Pri plačilu po povzetju se dodatno zaračuna kupnina v vrednosti 1 €.

 

Plačilo po predračunu

Pri izbiri plačila po predračunu prejmete na svoj e-naslov, ki ste ga navedli ob registraciji oziroma pri hitrem nakupu, predračun, na katerem boste imeli vse podatke za izvedbo plačila: znesek plačila, transakcijski račun, referenca/sklic in namen plačila. Pri izbiri plačila po predračunu boste naročeno blago plačali z univerzalnim plačilnim nalogom UPN (položnica). Položnico lahko najhitreje in najlažje plačate prek svoje spletne banke, lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti.

Predračun je potrebno plačati v 7 dneh, v nasprotnem primeru se naročilo stornira. Vaše naročilo postane veljavno, ko ga odpošljemo, cene veljajo na dan odpošiljanja naročila. Naročene izdelke vam pošljemo po plačanem predračunu in vas o tem obvestimo na vaš e-naslov.

 

Plačilo s plačilnimi karticami

Možnost plačila s karticami Visa, Mastercard in Maestro (sistem Activa).

Pri plačilu lahko uporabite naslednja plačilna sredstva:

Activa Maestro Mastercard Visa Visa Electron

 

Plačilne kartice (MasterCard, Maestro, Visa, Visa-Electron, Activa)

Pri izvajanju spletnih plačil je skrb o varnosti podatkov o vaši plačilni kartici popolnoma odveč. Sistem spletnega plačevanja omogoča, da se podatek o številki kartice in CVV koda vnaša izključno na varnih straneh banke. Do teh podatkov mi kot trgovec nimamo dostopa oz. vpogleda. V primeru izbire plačila s plačilnimi karticami boste zato preusmerjeni na spletne strani, ki jih upravlja procesni center Activa in banka, s katero imamo sklenjeno pogodbo o sprejemu kartic.

Storitve varnega spletnega plačevanja mednarodnih kartičnih sistemov predstavljata Visa in MasterCard. Spodaj prikazani blagovni znamki Verified by Visa in Mastercard SecureCode omogočata, da lahko z uporabo vaše pametne kartice in prenosnega čitalnika vsak spletni nakup elektronsko podpišete z uporabo enkratnega gesla. V Sloveniji so storitvi Verified by Visa in Mastercard SecureCode podprle banke sistema Activa (več informacij najdete na spletni strani www.activa.si).

Imetnikom plačilnih kartic nudimo trenutno najvarnejše spletno poslovanje, neodvisno od vrste kartice Activa – bodisi kreditne ali debetne (več informacij najdete tukaj). Plačujete lahko z naslednjimi plačilnimi karticami:

  • MasterCard
  • Maestro
  • Visa
  • Visa Electron

E-nakupovanje z Maestro kartico je možno pod pogojem, da je imetnik svojo kartico registriral na sistemu za avtentikacijo »MasterCard SecureCode«. Vse Maestro kartice sistema Activa (pametne plačilne kartice s čipom) so avtomatično že registrirane in torej usposobljene za nakupe v naši spletni trgovini. Prav tako so v program varne spletne trgovine vključene tudi vse ostale pametne kartice sistema Activa (MasterCard, Visa in Visa Electron). Več o tem si lahko preberete tukaj.

 

Visa verified Secure code

 

 

Plačilo prek sistema Bank@Net

Plačilo prek sistema Bank@Net je omogočeno uporabnikom spletne banke Nova KBM. Po končanem nakupu v Spletni Lekarni Ljubljana boste preusmerjeni v varno okolje spletne banke Bank@Net, kjer boste plačali izbrane izdelke.

Plačilo z VALÚ

Moneta se je preimenovala v VALÚ Moneta. Omogoča vam plačevanje z mobitelom na številnih plačilnih mestih z oznako VALÚ. Glavna prednost je, da se vam strošek obračuna na naslednjem mesečnem računu za telekomunikacijske storitve.

VALÚ Moneto imate naročniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije in A1 samodejno vključeno.

Plačujete lahko na več načinov, odvisno od vrste plačilnega mesta. Če ste si naložili aplikacijo VALÚ in želite plačati z VALÚ Moneto (z ukaznim nizom), morate imeti dovolj stanja na računu VALÚ.

Rešitev je, da si vključite samodejno polnitev računa z VALÚ Moneto:

  1. obiščite sklop Nastavitve v desnem zgornjem kotu aplikacije,
  2. izberite samodejno polnitev računa.

Naročnikom, ki ne uporabljajo VALÚ Monete, se članarina ne zaračunava. Članarina se vključi, ko se opravi prvi nakup z VALÚ Moneto.

Več o VALÚ si preberite na: www.valu.si.

Zapri

Copyright © 2022 Lekarna Ljubljana. Vse pravice pridržane.

Naročilo na storitev
Virtualna asistentka Živa