Prijava
Prijava
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
Zapri

Načini plačila

Plačilo po povzetju

Pri plačilu po povzetju se dodatno zaračuna kupnina v vrednosti 1 €.

 

Plačilo po predračunu

Pri izbiri plačila po predračunu prejmete na svoj e-naslov, ki ste ga navedli ob registraciji oziroma pri hitrem nakupu, predračun, na katerem boste imeli vse podatke za izvedbo plačila: znesek plačila, transakcijski račun, referenca/sklic in namen plačila. Pri izbiri plačila po predračunu boste naročeno blago plačali z univerzalnim plačilnim nalogom UPN (položnica). Položnico lahko najhitreje in najlažje plačate prek svoje spletne banke, lahko pa tudi na katerikoli banki ali pošti.

Predračun je potrebno plačati v 7 dneh, v nasprotnem primeru se naročilo stornira. Vaše naročilo postane veljavno, ko ga odpošljemo, cene veljajo na dan odpošiljanja naročila. Naročene izdelke vam pošljemo po plačanem predračunu in vas o tem obvestimo na vaš e-naslov.

 

Plačilo s plačilnimi karticami

Možnost plačila s karticami Visa, Mastercard in Maestro (sistem Activa).

Pri plačilu lahko uporabite naslednja plačilna sredstva:

Activa Maestro Mastercard Visa Visa Electron

 

Plačilne kartice (MasterCard, Maestro, Visa, Visa-Electron, Activa)

Pri izvajanju spletnih plačil je skrb o varnosti podatkov o vaši plačilni kartici popolnoma odveč. Sistem spletnega plačevanja omogoča, da se podatek o številki kartice in CVV koda vnaša izključno na varnih straneh banke. Do teh podatkov mi kot trgovec nimamo dostopa oz. vpogleda. V primeru izbire plačila s plačilnimi karticami boste zato preusmerjeni na spletne strani, ki jih upravlja procesni center Activa in banka, s katero imamo sklenjeno pogodbo o sprejemu kartic.

Storitve varnega spletnega plačevanja mednarodnih kartičnih sistemov predstavljata Visa in MasterCard. Spodaj prikazani blagovni znamki Verified by Visa in Mastercard SecureCode omogočata, da lahko z uporabo vaše pametne kartice in prenosnega čitalnika vsak spletni nakup elektronsko podpišete z uporabo enkratnega gesla. V Sloveniji so storitvi Verified by Visa in Mastercard SecureCode podprle banke sistema Activa (več informacij najdete na spletni strani www.activa.si).

Imetnikom plačilnih kartic nudimo trenutno najvarnejše spletno poslovanje, neodvisno od vrste kartice Activa – bodisi kreditne ali debetne (več informacij najdete tukaj). Plačujete lahko z naslednjimi plačilnimi karticami:

  • MasterCard
  • Maestro
  • Visa
  • Visa Electron

E-nakupovanje z Maestro kartico je možno pod pogojem, da je imetnik svojo kartico registriral na sistemu za avtentikacijo »MasterCard SecureCode«. Vse Maestro kartice sistema Activa (pametne plačilne kartice s čipom) so avtomatično že registrirane in torej usposobljene za nakupe v naši spletni trgovini. Prav tako so v program varne spletne trgovine vključene tudi vse ostale pametne kartice sistema Activa (MasterCard, Visa in Visa Electron). Več o tem si lahko preberete tukaj.

 

Visa verified Secure code

 

 

Plačilo prek sistema Abanet

Uporabniki spletne banke Abanet lahko na varen, preprost in zanesljiv način kupujete tudi v Spletni Lekarni Ljubljana, 24 ur na dan, vse dni v tednu. Nakupovanje je hitro in popolnoma varno, izbrane izdelke pa plačate neposredno v varnem okolju vaše spletne banke Abanet.

 

Plačilo z Moneto

Moneta je storitev plačevanja z mobilnikom. Uporabljate jo lahko kot storitev mobilnega operaterja ali pri bankah. Moneto lahko uporabljate uporabniki storitev Telekoma SlovenijeA1 ter komitenti Nove KBM, ki ste hkrati uporabniki enega izmed navedenih operaterjev.

Moneto imate pri naročniških razmerjih pri mobilnih operaterjih (Telekom Slovenije in A1) samodejno brezplačno vklopljeno, uspešno opravljene nakupe pa plačujete mesečno prek računa naročniškega razmerja. Strošek transakcij se obračunava skladno z veljavnim cenikom operaterja.

Moneto lahko uporabljate tudi komitenti Nove KBM, ki ste hkrati uporabniki storitev Telekom Slovenije in A1. Stroške za uspešno opravljene nakupe poravnate enkrat mesečno (6., 16. ali 26. v mesecu) neposredno z računa pri banki. Strošek transakcij se obračunava skladno z veljavnim cenikom operaterja.

Kako postanete uporabnik Monete pri bankah? Izdaja Monete je brezplačna. Pri Novi KBM izpolnite vlogo za izdajo Monete, jo oddajte v vaši poslovalnici ali uredite naročilo Monete kar prek spletne banke Bank@Net.

Več o Moneti si preberite na: www.moneta.si.

Zapri

Copyright © 2018 Lekarna Ljubljana. Vse pravice pridržane.