Registracija Prijava
Prijava
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}

Uporaba piškotkov

Piškotek je majhen niz znakov, ki ga lahko spletni brskalnik trajno shrani na računalnik uporabnika. Vanj se shranjujejo podatki in izbire uporabnika. Portal Spletna Lekarna Ljubljana uporabi piškotke vsakič, ko ga uporabnik obišče. V zaščiten piškotek, ki se začasno shrani na računalnik uporabnika, se shranijo edinstveni identifikatorji, čas vpisa in drugi nujni podatki, ki niso osebne narave.

Piškotek omogoča premikanje po portalu Spletna Lekarna Ljubljana, ne da bi se uporabniku bilo treba ponovno vpisovati za dostop do vsake strani. Piškotki se na spletni strani uporabljajo zgolj za delovanje spletne strani. Z uporabo nastavitev v spletnem brskalniku lahko uporabnik dovoli ali prepreči prejemanje piškotkov. Posameznik se strinja, da lahko Lekarna Ljubljana kot upravljavec osebnih podatkov obdeluje podatke o piškotkih za namene identificiranja uporabnikov spletnih strani in omogočanja strežniku, da uporabnikom zagotovi spletne strani, prilagojene potrebam uporabnikov, in anonimnih statističnih ocen; za namen sestave košarice, ki je del spletnega nakupa, zagotavljanja aktivnosti seje oz. lažje uporabe spletne lekarne v primeru prekinitve seje ter za lažje nakupovanje na spletni strani. Podatki o piškotkih se lahko posredujejo tudi pogodbenim obdelovalcem: vzdrževalcu spletnega portala, vzdrževalcu lekarniškega programa ali vzdrževalcu sistema in strojne opreme. Posredovanje podatkov o piškotkih je prostovoljno, če uporabnik ne želi sprejeti piškotkov, ne bo mogel uporabljati nekaterih možnosti, ki jih ponuja portal Spletna Lekarna Ljubljana.

Spletno mesto www.lekarnaljubljana.si, ki deluje pod okriljem Lekarne Ljubljana, Komenskega ulica 11, 1000 Ljubljana, uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, spremljanje statistike obiska in prikazovanje oglasov.

Vrste piškotkov, ki jih uporabljamo:

Piškotki za delovanje spletne strani in boljšo uporabniško izkušnjo:

Piškotki za spremljanje statistike

Oglaševalski piškotki

 

Strinjam se z uporabo.

 

Zapri