Registracija Prijava
Prijava
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
Blagovna znamka: APTAMIL

Aptamil 1 Pronutra Advance, 800 g

Redna cena
22,65 €

Materino mleko je najboljša hrana za dojenčke. Mleko naj se uporablja samo po nasvetu strokovnjakov s področja medicine, farmacije ali prehrane ali druge strokovne osebe, ki je odgovorna za skrb matere in otroka.

Popusti se ne seštevajo. Cena ne vključuje stroškov dostave.

Načini plačila Dostava Osebni prevzem

Podrobno o izdelku

Materino mleko je najboljša hrana za dojenčke. Mleko Aptamil se uporablja samo po nasvetu strokovnjakov s področja medicine, prehrane, farmacije ali druge strokovne osebe, ki je odgovorna za skrb matere in otroka.

Aptamil 1 se lahko uporablja kot samostojna hrana za dojenčke od rojstva dalje, če jih matere ne dojijo ali kot dopolnilna hrana, če dojenje ne zadošča.

Navodila za uporabo
Sestavine

 

  enote 100 ml
Energijska vrednost kJ 285
  kcal 68
Maščobe g 3,5
- od tega nasičene maščobne kisline g 1,1
- od tega večkrat nasičene maščobne kisline g 0,6
-  od tega dekozaheksaenojska kislina (DHA) g 0,017
Ogljikovi hidrati g 7,6
-od tega sladkorji g 7,4
-od tega laktoza g 7,2
-od tega Inositol g 0,008
Prehranske vlaknine g 0,6
-od tega GOS2 g 0,5
-od tega FOS2 g 0,08
Beljakovine g 1,4
Vitamini    
Vitamin A µg 60
Vitamin D  µg 1,5
Vitamin E mg 1,2
Vitamin K µg 5,7
Vitamin C mg 8,5
Tiamin (vitamin B1) mg 0,07
Riboflavin (vitamin B2) mg 0,14
Niacin (vitamin B3) mg 0,44
Vitamin B6 mg 0,06
Folat µg 14
Vitamin B12 µg 0,18
Biotin µg 1,8
Pantotenska kislina mg 0,5
Minerali    
Natrij mg 22,8
Kalij mg 86
Klorid mg 57
Kalcij mg 60
Fosfor mg 34
Magnezij mg 6,8
Železo mg 0,54
Cink mg 0,49
Baker mg 0,05
Mangan mg 0,003
Fluorid3 mg <0,006
Selen µg 2,6
Jod µg 13
Ostalo    
L-karnitin mg 2,0
Holin mg 22
Ogljikovi hidrati brez kalorij (GOS) g 0,24

1Standardna raztopina: 14,1g Aptamila 1 + 90 ml vode = 100 ml obroka.
2GOS = galaktooligosaharidi, FOS = fruktooligosaharidi Analitske vrednosti so odvisne od bioloških nihanj, običajnih pri naravnih surovinah.
3Naravno prisoten. Analitske vrednosti so odvisne od bioloških nihanj, običajnih pri naravnih surovinah.

Sestavine: laktoza (iz mleka), rastlinska olja (sončnično, kokosovo, repično olje) (23,5%), posneto mleko v prahu, demineralizirana sirotka (iz mleka), galaktooligosaharidi (iz mleka), beljakovine sirotke (iz mleka), fruktooligosaharidi, ribje olje, kalcijev citrat, kalcijev karbonat, olje iz Mortierella alpina, magnezijev klorid, holin klorid, kalcijev fosfat, natrijev citrat, kalijev klorid, natrijev klorid, vitamin C, emulgator:(sojin lecitin), inozitol, L-triptofan, železov sulfat, cinkov sulfat, L-karnitin, antioksidant (askorbil palmitat), pantotenska kislina, niacin, bakrov sulfat, vitamin E, vitamin A, vitamin B1, vitamin B2, vitamin B6, kalijev jodid, folna kislina, vitamin K, natrijev selenit, manganov sulfat, vitamin D, biotin, vitamin B12.

Opozorila

Izdelek hranite v suhem in hladnem prostoru (ne v hladilniku). Embalažo po odprtju vedno dobro zaprite – da pokrov zaskoči.

Porabite v 4 tednih po odprtju.

Če mati ne more dojiti ali ima premalo mleka, naj se o uporabi nadomestne hrane in načinu hranjenja posvetuje z zdravnikom pediatrom, oziroma drugim strokovnim osebjem.

Aptamil 1 se lahko uporablja kot samostojna hrana za dojenčke od rojstva dalje, če jih matere ne dojijo ali kot dopolnilna hrana, če dojenje ne zadošča.

Aptamil 1 se uporablja samo po nasvetu neodvisnih strokovnjakov s področja medicine, farmacije oz. prehrane ali drugih strokovnjakov s področja nege in otroka.

Za zdrave zobe:
Vsa otroška hrana vsebuje ogljikove hidrate.
Pogost ali dolgotrajen stik z ogljikovimi hidrati lahko povzroči zobno gnilobo.
Hranjenje po steklenički naj zato poteka samo toliko časa, dokler otrok resnično pije.

Materino mleko je najboljša hrana za dojenčke. Mleko naj se uporablja samo po nasvetu strokovnjakov s področja medicine, farmacije ali prehrane ali druge strokovne osebe, ki je odgovorna za skrb matere in otroka.

Oglejte si tudi
Aptamil 2 Pronutra Advance, 800 g


Redna cena: 23,64
Aptamil 1 Pronutra Advance, 800 g


Redna cena: 22,65
Aptamil 3 Pronutra Advance, 800 g


Redna cena: 22,65
Jamieson izbrani izdelki -15 %

Imetniki Kartice zvestobe prejmete 15 % popusta na izbrane izdelke Jamieson. Akcija velja do 30. 4. 2024 v vseh enotah Lekarne Ljubljana in v Spletni Lekarni Ljubljana. Popusti se ne seštevajo. 

Jamieson izbrani izdelki -15 %
Priporočamo
Redna cena: 20,60
Akcijska cena s Kartico zvestobe: 16,48

Naši farmacevti svetujejo

Težave s prhljajem
Članki in nasveti

Težave s prhljajem

Prhljaj je ena od najpogostejših težav s kožo, vzrokov za njegov nastanek pa je lahko več. Kaže se s prekomernim luščenjem kože na poraščenih območjih glave. Najpogosteje na lasišču, lahko pa se pojavi tudi na bradi, v obrveh ali na drugih poraščenih območjih.

Meritve in svetovanje
Koledar

V Lekarni Ljubljana smo ponovno začeli izvajati meritve in svetovanja o zdravem življenjskem slogu. Storitve zdravega življenjskega sloga niso zgolj preventivne, saj omogočajo tudi odkrivanje posameznikov z večjim tveganjem za razvoj kroničnih nenalezljivih bolezni. V kolikor imate še kakšno vprašanje glede svojega zdravja, so vam naši strokovni sodelavci v lekarnah na voljo za nasvet in pomoč. Prav tako je na voljo storitev svetovanje na daljavo telefarmacija.

Farmacevt odgovarja

{{ errors.first('zadeva') }}
{{ errors.first('email') }}
{{ errors.first('message') }}
{{ errors.first('agree') }}


S klikom na gumb »Prijavi me« boste prejemali e-novice Spletne Lekarne Ljubljana, ki vključujejo obvestila o lekarniških storitvah, dogodkih, ugodnostih, predstavitve izdelkov, strokovne članke in nasvete ter pomembna obvestila uporabnikom.

V kolikor bi želeli prejemati tudi prilagojeno ponudbo ali nam dali soglasje za izvajanje trženjskih raziskav, prosimo obkljukajte spodnja polja:

  • {{ errors.first('gdpr_prilagojena_ponudba') }}
  • {{ errors.first('gdpr_trzenjske_raziskave') }}

S klikom na gumb »Prijavi me« potrjujete, da ste seznanjeni s svojimi pravicami glede obdelave osebnih podatkov in nameni zbiranja le-teh ter se strinjate s splošnimi pogoji uporabe portala Spletna Lekarna Ljubljana in dajete privolitev, da želite prejemati zgoraj označena sporočila. Posredovanje osebnih podatkov je prostovoljno in ga lahko kadarkoli prekličete na naši spletni strani.

Zapri