Registracija Prijava
Prijava
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}

Pristopni obrazec

V Lekarni Ljubljana cenimo vaše zaupanje in zvestobo, zato vas želimo nagraditi in vas vabimo, da izpolnite pristopni obrazec za pridobitev Kartice zvestobe Lekarne Ljubljana. Na podlagi izpolnjenega in oddanega obrazca vam bomo v 15 delovnih dneh poslali na dom stalno kartico s posebnimi obeski za ključe, ki bodo nadomestili vašo kartico tudi takrat, ko je ne boste imeli s seboj ali pa boste želeli v zbiranje jabolk zvestobe vključiti tudi družinske člane ali prijatelje.

Na vprašanja o Kartici zvestobe Lekarne Ljubljana bomo vedno pripravljeni odgovoriti; pokličete nas lahko na brezplačno telefonsko številko 080 71 17 in pišete na e-naslov: kartica.zvestobe@lekarna-lj.si.

 

Obvezni podatki so označeni z zvezdico (*)


{{ errors.first('ime') }}
{{ errors.first('priimek') }}
{{ errors.first('ulica') }}
{{ errors.first('hisna_stevilka') }}
{{ errors.first('postna_stevilka') }}
{{ errors.first('kraj') }}
{{ errors.first('datum_rojstva') }}

Spol*

Zaposlitveni status (označite):

Družinski člani v vašem gospodinjstvu:


{{ errors.first('dz_ime_priimek1') }}
{{ errors.first('dz_datum1') }}
{{ errors.first('dz_ime_priimek2') }}
{{ errors.first('dz_datum2') }}
{{ errors.first('dz_ime_priimek3') }}
{{ errors.first('dz_datum3') }}
{{ errors.first('dz_ime_priimek4') }}
{{ errors.first('dz_datum4') }}
{{ errors.first('e_posta') }}
{{ errors.first('telefon') }}
{{ errors.first('gsm') }}
{{ errors.first('skupna_privolitev') }}

POSAMEZNA PRIVOLITEV (izpolnite le v primeru, če se ne strinjate s skupno privolitvijo)


{{ errors.first('obvescanje_sms') }}

 

{{ errors.first('prilagojena_ponudba') }}
{{ errors.first('pp_navadna_posta') }}
{{ errors.first('pp_email') }}
{{ errors.first('pp_sms') }}
{{ errors.first('pp_socialna_omrezja') }}

 

{{ errors.first('trzenjske_raziskave') }}
{{ errors.first('tr_navadna_posta') }}
{{ errors.first('tr_email') }}
{{ errors.first('tr_sms') }}
{{ errors.first('tr_telefon') }}
{{ errors.first('tr_socialna_omrezja') }}

 

{{ errors.first('splosni_pogoji') }}

 

 

Obrazložitev namenov obdelovanja osebnih podatkov:

Pri obveščanju preko SMS/MMS sporočil se posameznik strinja, da se lahko njegovi osebni podatki, ki jih je vpisal v pristopni obrazec in podatki pridobljeni preko sodelovanja v nagradnih igrah, s komunikacijo preko e-pošte, komunikacije s klicnim centrom, uporabe spletnih in mobilnih aplikacij uporabljajo za namene SMS in MMS obveščanja o ugodnostih, aktivnostih, storitvah in dogodkih Lekarne Ljubljana. Podatki se lahko obdelujejo do preklica privoljenja oz. do prenehanja članstva v programu Kartice zvestobe.

Pri pošiljanju prilagojene ponudbe se posameznik strinja, da se lahko njegovi podatki, ki jih je vpisal v pristopni obrazec in podatki pridobljeni preko sodelovanja v nagradnih igrah, s komunikacijo preko e-pošte, komunikacije s klicnim centrom, uporabe spletnih in mobilnih aplikacij, uporabe profilov Lekarne Ljubljana na družbenih omrežjih ter podatki o nakupih, razen podatkov o nakupih zdravil in ostalih izdelkov, za katere področna zakonodaja ne dovoli tovrstnih aktivnosti, obdelujejo za namene priprave prilagojene ponudbe. V okviru priprave prilagojene ponudbe se izvaja segmentacija na podlagi podanih podatkov ter podatkov o obiskanih spletnih straneh organizacije (če se je posameznik ob obisku spletne strani s tem strinjal) ter posredovanje obvestil na kanale, ki jih je posameznik označil. Za namen priprave prilagojene ponudbe se uporabljajo vsi podani podatki, ki se hranijo od pričetka članstva v programu Kartice zvestobe do poteka zakonskih rokov opredeljenimi v splošnih pogojih. Podatki se prenehajo obdelovati v primeru preklica privoljenja oz. v primeru odjave od Kartice zvestobe.

Pri trženjskih raziskavah se posameznik strinja, da se lahko njegovi osebni podatki iz pristopnega obrazca in podatki pridobljeni preko sodelovanja v nagradnih igrah, s komunikacijo preko e-pošte, komunikacije s klicnim centrom, uporabe spletnih in mobilnih aplikacij ter podatki o nakupovalnih navadah uporabljajo za izvajanje trženjskih raziskav. Podatki se lahko obdelujejo do preklica privoljenja oz. v primeru odjave od Kartice zvestobe. Ankete se posredujejo na kanale, ki jih je posameznik označil.

Zapri