Registracija Prijava
Prijava
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
Blagovna znamka: BIOKAP

Biokap Nutricolor Delicato 6.3 temno zlato blond, barva za lase, 140 ml

Redna cena
12,28 €

Popusti se ne seštevajo. Cena ne vključuje stroškov dostave.

Načini plačila Dostava Osebni prevzem

Podrobno o izdelku

Biokap Nutricolor Delicato, barva za lase je dolgo obstojna barva, ki lase tudi nahrani in okrepi s Tricorepair in arganovim oljem iz biološke pridelave.

Tricorepair je kompleks riževih proteinov, ki spodbujajo obnovo las. Izvlečk vrbe ščiti barvo las, vsebuje pa tudi maščobne sadne kisline, ki ščitijo lasišče tekom barvanja.

Barva dobro prekriva sive lase, brez curljanja, z dodanim zaščitnim ogrinjalom.

Vsebina:

  • 1 tuba barvne kreme 50 ml,
  • 1 plastenka Nutrifix razvijalec 75 m,
  • 1 vrečka zaščitne kreme za kožo 5 ml,
  • 1 vrečka šampona z balzamom za po barvanju 15 ml,
  • navodilo za uporabo,
  • 1 par zaščitnih rokavic,
  • zaščitno ogrinjalo za enkratno uporabo.
Navodila za uporabo
Sestavine

Hair bleaching cream (krema za beljenje las): Aqua (Water), Stearic Acid, Lauramide Mea, Etanolammine, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Palmitic Acid, Glycerin, Argania Spinosa (Kernel) Oil*, Hydrolyzed Rice Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Oats, Myristyl Alcohol, Bis-Diglyceryl Polyacyadipate-2, Ascorbic Acid, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Tri C14-15 Alkyl Citrate, C12-13 Alkyl Lactate, Sodium Gluconate, Propylene Glycol, Oxyquinoline Sulfate, Sodium Hydrosulfate, Tridecyl Salicylate.

Color revealer nutrifix emulsion (barvna emulzija): Aqua (Water), Hydrogen Peroxide, Cetearyl Alcohol, Hexyldecyl Laurate, Hexyldecanol,Ceteareth-20, Laureth-3, Etidronic Acid, Oxyquinoline Sulfate. Vsebuje hydrogen peroksid.

After Dye Conditioning shampoo (šampon za po barvanju): Aqua/Water, Cetearyl Alcohol, Decyl Glucoside, Glycerin, Behenyl Alcohol, Hydrolyzed Rice Protein, Panicum Miliaceum (Millet) Seed Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Di-C12-13 Alkyl Malate, C12-13 Alkyl Lactate, Cetrimonium Chloride, Tridecyl Salicylate, Propylene Glycol, Phenetyl Alcohol, Caprylyn Glycol, Sodium Gluconate, Citric Acid, Ceteareth-20, Eucalyptus Globulus Leaf Oil, Polyquaternium-47.

* sestavine iz organske pridelave

Opozorila

Vsebuje toluendiamine. Kljub temu, da barva ne vsebuje parafenildiamina, to ne izključuje alergijske reakcije pri osebah, zelo občutljivih in odzivnih na to vrsto substanc, zaradi možnosti navzkrižne reaktivnosti.

Barvila za lase lahko povzročijo resne alergijske reakcije, zato preberite in upoštevajte navodila.

Oglejte si tudi
Biokap, hranljiv šampon, 200 ml


Redna cena: 14,65
Biokap Nutricolor 4.4 bakreno kostanjeva, barva za lase, 140 ml


Redna cena: 11,69
Biokap Nutricolor Delicato 6.3 temno zlato blond, barva za lase, 140 ml


Redna cena: 12,28
Biokap Nutricolor Delicato, krema za beljenje las, 140 ml


Redna cena: 11,69
Ars Pharmae izbrana prehran. dopolnila -15 %

Imetniki Kartice zvestobe prejmete 15 % popusta na izbrana prehranska dopolnila Ars Pharmae. Akcija velja od 1. 3. do 31. 3. 2024 v vseh enotah Lekarne Ljubljana in v Spletni Lekarni Ljubljana. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Ars Pharmae izbrana prehran. dopolnila -15 %
Priporočamo
Redna cena: 14,99

Naši farmacevti svetujejo

Prebavne težave in nasveti, kako jih lajšati – napihnjenost, zaprtje, diareja
Članki in nasveti

Prebavne težave in nasveti, kako jih lajšati – napihnjenost, zaprtje, diareja

Različne prebavne težave, kot so spahovanje, napihnjenost, bolečina v trebuhu in napenjanje, pacienti navadno pripišejo plinom v črevesju.

Meritve in svetovanje
Koledar

V Lekarni Ljubljana smo ponovno začeli izvajati meritve in svetovanja o zdravem življenjskem slogu. Storitve zdravega življenjskega sloga niso zgolj preventivne, saj omogočajo tudi odkrivanje posameznikov z večjim tveganjem za razvoj kroničnih nenalezljivih bolezni. V kolikor imate še kakšno vprašanje glede svojega zdravja, so vam naši strokovni sodelavci v lekarnah na voljo za nasvet in pomoč. Prav tako je na voljo storitev svetovanje na daljavo telefarmacija.

Farmacevt odgovarja

{{ errors.first('zadeva') }}
{{ errors.first('email') }}
{{ errors.first('message') }}
{{ errors.first('agree') }}


S klikom na gumb »Prijavi me« boste prejemali e-novice Spletne Lekarne Ljubljana, ki vključujejo obvestila o lekarniških storitvah, dogodkih, ugodnostih, predstavitve izdelkov, strokovne članke in nasvete ter pomembna obvestila uporabnikom.

V kolikor bi želeli prejemati tudi prilagojeno ponudbo ali nam dali soglasje za izvajanje trženjskih raziskav, prosimo obkljukajte spodnja polja:

  • {{ errors.first('gdpr_prilagojena_ponudba') }}
  • {{ errors.first('gdpr_trzenjske_raziskave') }}

S klikom na gumb »Prijavi me« potrjujete, da ste seznanjeni s svojimi pravicami glede obdelave osebnih podatkov in nameni zbiranja le-teh ter se strinjate s splošnimi pogoji uporabe portala Spletna Lekarna Ljubljana in dajete privolitev, da želite prejemati zgoraj označena sporočila. Posredovanje osebnih podatkov je prostovoljno in ga lahko kadarkoli prekličete na naši spletni strani.

Zapri