Registracija Prijava
Prijava
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
Blagovna znamka: WARTNER

Wartner, pisalo za odstranjevanje bradavic, 1,5 ml

Redna cena
13,78 €

Popusti se ne seštevajo. Cena ne vključuje stroškov dostave.

Načini plačila Dostava Osebni prevzem

Podrobno o izdelku

Wartner, pisalo za odstranjevanje bradavic je medicinski pripomoček, namenjen odstranjevanju navadnih bradavic (verruca vulgaris) in bradavic na stopalu (verruca plantaris).

V aplikatorju v obliki pisala je visokokoncentriran gel. TCA-gel (triklorocetnokislinski gel) odstranjuje navadne bradavice in bradavice na stopalu tako, da jih s kemijskim delovanjem izkorenini. Gel povzroča luščenje roževinastega tkiva bradavice in pomaga uničiti virusnega povzročitelja. Koža se po oluščenju bradavice obnovi.

Navodila za uporabo
Sestavine

Sestava: triklorocetna kislina (TCA) 40 %.

Opozorila

Triklorocetna kislina je zelo jedka. TCA nanesite neposredno na bradavico, ne na zdravo kožo okoli nje. Če pride v stik z zdravo kožo, to lahko povzroči močno razjedanje, zato se temu izogibajte. Pri nanašanju TCA-gela na bradavico bodite ZELO PREVIDNI, še posebno pri otroški koži, ki je zelo občutljiva.

Da bi preprečili poškodbe na zdravi koži okoli bradavice, jo lahko zaščitite z mastnim mazilom.

Samo za zunanjo uporabo. Če se po nesreči sprosti prevelika količina gela ali če pride gel v stik z zdravo kožo, nemudoma izperite območje z veliko količino vode in mila. Nato ponovno na bradavico nanesite primerno količino gela.

Pazite, da gel Wartner, pisala za odstranjevanje bradavic ne pride v stik z obleko, nakitom, tkanino ali pohištvom, saj jih lahko poškoduje.

Neupoštevanje navodil lahko povzroči draženje, bolečine in opekline na koži.

Če opazite pordelost ali draženje po enem ali več nanosih, takoj prenehajte z uporabo.

Prevelika količina gela lahko povzroči draženje.

Ne uporabljajte na razdraženi koži ali na koži, ki je okužena, pordela ali kaže katere koli znake vnetja, kot je srbenje ali otekanje.

Previdno uporabljajte na tanki ali zelo suhi koži.

Pri odstranjevanju bradavic pri otrocih je potreben nadzor odrasle osebe.

Če bradavica ne izgine po štirikratni ponovitvi opisanega postopka, se posvetujte s svojim zdravnikom.

Če niste prepričani, da je izrastek na koži bradavica, se posvetujte s svojim zdravnikom ali farmacevtom.

Medsebojno učinkovanje z drugimi zdravili ni poznano.

Iz higienskih razlogov je izdelek namenjen uporabi samo ene osebe. Ni namenjen za hkratno uporabo pri več osebah. Aplikator lahko zavržete pred rokom uporabnosti, če ste ga uporabljali za odstranjevanje več bradavic (po končanem odstranjevanju).

Izdelek uporabljajte skladno z navodili za uporabo. Neprevidno ravnanje lahko povzroči opeklino, bolečino, blage razjede in spremembo barve kože okoli bradavice.

Koža lahko takoj po nanosu začasno postane bela.

Del kože, kjer ste odstranjevali bradavico, mora biti zaščiten pred neposrednimi UV-žarki in sončno svetlobo, saj to lahko povzroči hiper- ali hipopigmentacijo kože.

Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Shranjujte pri temperaturi do 25 °C, zaščiteno pred vlago in svetlobo.

Oglejte si tudi
Wartner, zamrzovalec bradavic, 50 ml
Medicinski pripomoček


Redna cena: 25,65
Wartner, pisalo za odstranjevanje bradavic, 1,5 ml
Medicinski pripomoček


Redna cena: 13,78

Naši farmacevti svetujejo

Meritve in svetovanje
Koledar

V Lekarni Ljubljana smo ponovno začeli izvajati meritve in svetovanja o zdravem življenjskem slogu. Storitve zdravega življenjskega sloga niso zgolj preventivne, saj omogočajo tudi odkrivanje posameznikov z večjim tveganjem za razvoj kroničnih nenalezljivih bolezni. V kolikor imate še kakšno vprašanje glede svojega zdravja, so vam naši strokovni sodelavci v lekarnah na voljo za nasvet in pomoč. Prav tako je na voljo storitev svetovanje na daljavo telefarmacija.

Farmacevt odgovarja

{{ errors.first('zadeva') }}
{{ errors.first('email') }}
{{ errors.first('message') }}
{{ errors.first('agree') }}


S klikom na gumb »Prijavi me« boste prejemali e-novice Spletne Lekarne Ljubljana, ki vključujejo obvestila o lekarniških storitvah, dogodkih, ugodnostih, predstavitve izdelkov, strokovne članke in nasvete ter pomembna obvestila uporabnikom.

V kolikor bi želeli prejemati tudi prilagojeno ponudbo ali nam dali soglasje za izvajanje trženjskih raziskav, prosimo obkljukajte spodnja polja:

  • {{ errors.first('gdpr_prilagojena_ponudba') }}
  • {{ errors.first('gdpr_trzenjske_raziskave') }}

S klikom na gumb »Prijavi me« potrjujete, da ste seznanjeni s svojimi pravicami glede obdelave osebnih podatkov in nameni zbiranja le-teh ter se strinjate s splošnimi pogoji uporabe portala Spletna Lekarna Ljubljana in dajete privolitev, da želite prejemati zgoraj označena sporočila. Posredovanje osebnih podatkov je prostovoljno in ga lahko kadarkoli prekličete na naši spletni strani.

Zapri
Hitre povezave