Prijava
Prijava
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
Zapri

 

V Lekarni Ljubljana smo za vas pripravili storitev, s katero boste lahko razveselili svoje najdražje! V vseh enotah Lekarne Ljubljana lahko sedaj kupite darilne bone dveh različnih vrednosti: 20 EUR in 10 EUR. Darilne bone vam bomo pripravili v lepi embalaži, da jih boste z veseljem podarili. Storitev vam je na voljo v vseh enotah Lekarne Ljubljana.

 Darilni bon Lekarne Ljubljana

 

Splošni pogoji poslovanja z darilnimi boni v Lekarni Ljubljana

Splošno

Javni zavod Lekarna Ljubljana, Komenskega ulica 11, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju Lekarna Ljubljana) s temi splošnimi pogoji poslovanja, določa pravice in obveznosti iz naslova poslovanja z darilnimi boni Lekarne Ljubljana.

Darilni bon je dokument, ki ga Lekarna Ljubljana izda ob plačilu v obliki oštevilčenega dokumenta in v standardni obliki. Darilni bon je lahko izdan v dveh različnih vrednostih: 10 € in 20 €. Lekarna Ljubljana je skladno s temi splošnimi pogoji, zavezana sprejeti darilni bon kot plačilo za blago, ki ga prodaja, v obdobju veljavnosti bona, ki je označen na dokumentu.

Obveznost Lekarne Ljubljana

Lekarna Ljubljana pridobi obveznosti iz darilnega bona v trenutku, ko stranka vplača vrednost darilnega bona.

Terjatev iz darilnega bona je vezana na dokument – darilni bon in pripada imetniku darilnega bona. Imetnik darilnega bona lahko zahteva izpolnitev terjatve iz darilnega bona le ob njegovi predložitvi, brez kakršnekoli identifikacije.

Lekarni Ljubljana prenehajo veljati obveznosti iz darilnega bona s tem, ko ga Lekarna Ljubljana sprejme kot plačilo za blago, s potekom veljavnosti darilnega bona ali če postane darilni bon neveljaven iz razlogov navedenih v sklopu Rokovanje z darilnimi boni v teh splošnih pogojih.

Pravice imetnika darilnega bona

Imetnik bona lahko zahteva izpolnitev obveznosti iz darilnega bona v času veljavnosti darilnega bona v katerikoli poslovni enoti Lekarne Ljubljana. Čas veljavnosti darilnega bona je 5 (pet) let od datuma nakupa darilnega bona, ki je tudi označen na darilnem bonu. V primeru, da je zadnji dan veljavnosti darilnega bona dan, ko so poslovne enote Lekarne Ljubljana zaprte (nedelja ali prazniki), lahko imetnik bon unovči še prvi delovni dan po poteku veljavnosti darilnega bona.

Imetnik darilnega bona zahteva izpolnitev obveznosti iz darilnega bona tako, da bon predloži v katerikoli poslovni enoti Lekarne Ljubljana, kot plačilo ob nakupu blaga. V primeru, da je vrednost nakupa višja od vrednosti darilnega bona, mora imetnik darilnega bona razliko doplačati. Ker darilni bon ni izplačljiv v gotovini, si Lekarna Ljubljana pridržuje pravico, da ga bo sprejela kot plačilno sredstvo le v primeru, ko bo vrednost nakupa imetnika darilnega bona enaka ali večja od nominalne vrednosti darilnega bona.

Darilni bon je prenosljiv, tako da lahko imetnik darilni bon prenese na tretjo osebo brez omejitev. Prenos se opravi z izročitvijo darilnega bona in nov imetnik tako pridobi vse pravice, ki jih je imel prejšnji imetnik.

Rokovanje z darilnimi boni

Na darilnem bonu Lekarne Ljubljana morajo biti naslednji podatki: podpis farmacevta Lekarne Ljubljana, ki je bon prodal, žig iz poslovne enote Lekarne Ljubljana v kateri je darilni bon kupljen in datum nakupa. V primeru, da na darilnem bonu ni vseh naštetih podatkov ali da kakšen podatek manjka, je darilni bon neveljaven.

Na darilnem bonu ni dovoljeno ničesar pisati, brisati, črtati ali popravljati. V nasprotnem primeru se šteje darilni bon za neveljavnega.

Z darilnim bonom ni možno kupiti drugega ali več drugih darilnih bonov. Darilnega bona ni mogoče zamenjati za gotovino. Za izgubljene ali ukradene darilne bone ne odgovarjamo. Darilni bon je prenosljiv.

Darilnih bonov ni možno unovčiti pri nakupu v Spletni Lekarni Ljubljana.

V primeru, da Lekarna Ljubljana ugotovi, da je darilni bon ponarejen zavrne izpolnitev obveznosti iz darilnega bona.

Ostalo

Lekarna Ljubljana si pridržuje pravico do kakršnihkoli sprememb splošnih pogojev z darilnimi boni brez posebne najave.

Splošni pogoji poslovanja so na vpogled na spletni strani Lekarne Ljubljana www.lekarnaljubljana.si ter v vseh enotah Lekarne Ljubljana.

Morebitni spori med strankami, ki izvirajo ali so v kakršnikoli povezavi z darilnimi boni se rešujejo sporazumno. V nasprotnem primeru bo spor reševalo pristojno sodišče v Ljubljani.

 

Ljubljana, 1. 8. 2018

Naši farmacevti svetujejo

Piki žuželk in nega kože po pikih
Članki in nasveti
Piki žuželk in nega kože po pikih

Piki večine žuželk so si na videz podobni in niso posebej nevarni, le neprijetni. Izzovejo blago alergijsko reakcijo, ker s pikom pod kožo človeka vbrizgajo slino ali strup, to pa povzroči manjšo srbečo oteklino, ki lahko traja nekaj ur ali dni. Piki žuželk se med seboj razlikujejo in vsak posameznik se drugače odzove nanje.

Meritve in svetovanje
Koledar
Meritve in svetovanje

V enotah Lekarne Ljubljana izvajamo številne meritve s svetovanjem, prav tako nas lahko obiščete v času promocij posameznih blagovnih znamk. Organiziramo tudi brezplačna predavanja za imetnike Kartice zvestobe.

Vprašajte farmacevta

{{ errors.first('zadeva') }}
{{ errors.first('email') }}
{{ errors.first('message') }}
{{ errors.first('agree') }}


S klikom na gumb »Prijavi me« boste prejemali e-novice Spletne Lekarne Ljubljana, ki vključujejo obvestila o lekarniških storitvah, dogodkih, ugodnostih, predstavitve izdelkov, strokovne članke in nasvete ter pomembna obvestila uporabnikom.

V kolikor bi želeli prejemati tudi prilagojeno ponudbo ali nam dali soglasje za izvajanje trženjskih raziskav, prosimo obkljukajte spodnja polja:

  • {{ errors.first('gdpr_prilagojena_ponudba') }}
  • {{ errors.first('gdpr_trzenjske_raziskave') }}

S klikom na gumb »Prijavi me« potrjujete, da ste seznanjeni s svojimi pravicami glede obdelave osebnih podatkov in nameni zbiranja le-teh ter se strinjate s splošnimi pogoji uporabe portala Spletna Lekarna Ljubljana, ki so v uporabi od 23. 5. 2018 in dajete privolitev, da želite prejemati zgoraj označena sporočila. Posredovanje osebnih podatkov je prostovoljno in ga lahko kadarkoli prekličete na naši spletni strani.

La Roche-Posay Anthelios 25 % ugodneje s Kartico zvestobe

Za imetnike Kartice zvestobe Lekarne Ljubljana izdelki La Roche-Posay Anthelios 25 % ugodneje. Ugodnost velja do 30. 6. 2020 oz. do odprodaje zalog. 

La Roche-Posay Anthelios 25 % ugodneje s Kartico zvestobe
Odprite srce in podprite Hišo Ljubhospica.

S poslanim SMS-om boste prispevali 5 € za Hišo Ljubhospica. Več na www.ljubhospic.si/sms

LJUBHOSPIC5 NA 1919

Priporočamo
18,22 €
14,58 €
Zapri

Copyright © 2018 Lekarna Ljubljana. Vse pravice pridržane.