Registracija Prijava
Prijava
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}

Predstavitev

V Lekarni Ljubljana cenimo vaše zaupanje in zvestobo, zato vas želimo nagraditi in vas vabimo, da postanete imetnik Kartice zvestobe Lekarne Ljubljana.

Z vsakim nakupom (v vrednost nakupa se ne šteje nakup zdravil, izdelkov na recept, galenskih izdelkov in ostalih izdelkov, za katere področna zakonodaja ne dovoljuje tovrstnih aktivnosti) s Kartico zvestobe Lekarne Ljubljana zbirate jabolka zvestobe, ki jih lahko unovčite za popuste ob nakupu izdelkov in storitev iz Zdravo - kataloga ugodnosti. Na voljo pa so vam tudi ugodnosti pri poslovnih partnerjih in izbranih ponudnikih storitev.

Kako do Kartice zvestobe?

Kartico zvestobe Lekarne Ljubljana pridobite brezplačno tako, da izpolnite pristopni obrazec, ki ga dobite v vsaki enoti Lekarne Ljubljana in v enotah izbranih partnerjev Lekarne Ljubljana. Oddajte ga v za to namenjene nabiralnike, iztrgajte začasno Kartico zvestobe in začnite koristiti ugodnosti takoj.

Na podlagi izpolnjenega in podpisanega obrazca vam bomo v 15 delovnih dneh poslali na dom stalno kartico s posebnimi obeski za ključe, ki bodo nadomestili vašo kartico tudi takrat, ko je ne boste imeli s seboj ali pa boste želeli v zbiranje jabolk zvestobe vključiti tudi družinske člane ali prijatelje.

Pristopni obrazec lahko prav tako izpolnite na spletni strani.

Jabolka zvestobe

Imetnik Kartice zvestobe zbira z vsakim nakupom s kartico jabolka zvestobe. Vsakih pet evrov vrednosti nakupa vam prinese eno jabolko zvestobe. V vrednost nakupa se ne šteje nakup zdravil, izdelkov na recept, galenskih izdelkov in ostalih izdelkov, za katere področna zakonodaja ne dovoljuje tovrstnih aktivnosti.

Do jabolk zvestobe z nakupi v enotah Lekarne Ljubljana, v Spletni Lekarni Ljubljana na www.lekarnaljubljana.si in v enotah izbranih partnerjev Lekarne Ljubljana:

  • 5 € - 9,99 € = 1 jabolko zvestobe
  • 10 € - 14,99 € = 2 jabolki zvestobe
  • 15 € - 19,99 € = 3 jabolka zvestobe
  • itd.

Veljavnost bonitet:

  • Jabolka zvestobe, ki so zbrana v tekočem letu, veljajo do 31. decembra tekočega leta.
  • Neunovčena jabolka zvestobe, ki so zbrana v decembru, se prenesejo v novo bonitetno obdobje v naslednje leto.

Zbrane bonitete lahko po vsakem nakupu preverite na izdanem računu ali pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 71 17.

Jabolka zvestobe lahko unovčite za popuste ob nakupu izdelkov in storitev iz Zdravo - kataloga ugodnosti Kartice zvestobe, ki ga boste našli na spletu in v vsaki enoti Lekarne Ljubljana. Na voljo sta tudi ugodnosti:

  • 6x letno menjava 20 jabolk zvestobe za 20% popust ob enkratnem nakupu enega kosa izdelka po izbiri*
  • Menjava jabolk zvestobe za zneskovni popust (na voljo ob izbranih priložnostih, aktivnost najavimo v aktualnem katalogu ugodnosti in na www.lekarnaljubljana.si)*

* Ugodnost ne velja za nakup: zdravil, izdelkov na recept, galenskih izdelkov, začetnih mlečnih formul, HAG testov za samotestiranje na covid-19, izdelkov, ki so že v akciji ali katalogu ugodnosti, knjig, ki so v Sloveniji v prodaji manj kot 6 mesecev, in darilnih bonov. Ugodnosti ni možno uveljavljati v Spletni Lekarni Ljubljana. Popusti se ne seštevajo.

Obveščanje po različnih kanalih

Imetnike Kartice zvestobe želimo obveščati o lekarniških storitvah, ugodnostih in ostalih aktivnostih v Lekarni Ljubljana ter vam pošiljati kupone ugodnosti, rojstnodnevna voščila s kuponom za popust, vabila na predavanja in ostale dogodke. O navedenih aktivnostih imetnike Kartice zvestobe obveščamo v okviru danih privoljenj za obdelavo osebnih podatkov posameznika in po izbranih kanalih za obveščanje (npr.: navadna pošta, elektronska pošta, mobilni telefon z brezplačnim SMS/MMS sporočilom, socialna omrežja).

V skladu z EU uredbo o varstvu osebnih podatkov, ki je začela veljati 25. 5. 2018 vas vabimo, da oddate privoljenja za posamezne namene obdelave osebnih podatkov in še naprej prejemate vse ugodnosti Kartice zvestobe.

Privoljenja za obveščanje lahko urejate (podate/prekličete) s pisno zahtevo, tako da izpolnite obrazec za prijavo/odjavo od obdelovanja osebnih podatkov, ki je na voljo na www.lekarnaljubljana.si, v vseh enotah Lekarne Ljubljana in v enotah izbranih partnerjev Lekarne Ljubljana.

V Lekarni Ljubljana z osebnimi podatki imetnikov Kartice zvestobe vse od njene uvedbe ravnamo preudarno, zaupno in v skladu z zakonodajo. Osebne podatke svojih strank hranimo skladno z varnostno politiko Lekarne Ljubljana, ki sledi zahtevam zakonodaje. Do njih dostopamo odgovorno in skrbno. Tudi v prihodnje se zavezujemo k temu. Prav tako stremimo k nevsiljivemu komuniciranju, ki bo vedno temeljilo na strokovnih informacijah in informacijah z dodano vrednostjo za vas. Le tako bomo lahko nadaljevali z izboljševanjem uporabniške izkušnje in večanjem zadovoljstva ob uporabi Kartice zvestobe.

Ugodnosti za imetnike Kartice zvestobe

Zdravo – Katalog ugodnosti

V Zdravo – katalog ugodnosti boste našli aktualne strokovne vsebine, termine svetovanj ob preventivnih meritvah in ponudbo izdelkov s popustom za imetnike Kartice zvestobe. Katalog izhaja 7x letno in je na voljo v vseh enotah Lekarne Ljubljana, enotah izbranih partnerjev Lekarne Ljubljana, lahko ga prelistate na spletu, gospodinjstva v Ljubljani in okolici pa ga dobijo tudi na dom.

Rojstnodnevni popust in kuponi ugodnosti

Imetnikom Kartice zvestobe pošiljamo kupone ugodnosti, rojstnodnevna voščila s kuponi za popust in druge posebne ugodnosti za izbrane skupine strank. Za tovrstne aktivnosti potrebujemo od imetnikov Kartice zvestobe posebna privoljenja (link do privolitev), o njih pa vas obveščamo po izbranih kanalih (navadna pošta, elektronska pošta, mobilni telefon z brezplačnim SMS/MMS sporočilom*, socialna omrežja).

*Za odjavo od SMS/MMS obveščanja pošljite SMS sporočilo LEKARNA STOP na 3131

Svetovanja ob meritvah

V Lekarni Ljubljana se trudimo ozaveščati o aktivnostih za ohranjanje zdravja in o zdravem načinu življenja. Imetnikom Kartice zvestobe nudimo brezplačno tehtanje in merjenje krvnega tlaka vsak torek in četrtek v enotah Lekarne Ljubljana, ki te storitvi nudijo. Prav tako izvajamo različna brezplačna svetovanja ob preventivnih meritvah. Izbrane termine najdete v vsaki številki Zdravo – kataloga ugodnosti, več terminov pa je na voljo v koledarju dogodkov na spletni strani.

Ugodnosti pri partnerjih

Imetnikom Kartice zvestobe želimo ponuditi raznoliko ponudbo ugodnosti tudi izven enot Lekarne Ljubljana, ki jih pripravljamo skupaj z našimi poslovnimi partnerji in skrbno izbranimi ponudniki storitev. Vedno se trudimo, da je izbor dodatne ponudbe povezan z ohranjanjem zdravja in dobrega počutja naših zvestih strank. Trenutno aktualne ponudbe s Kartico zvestobe si lahko ogledate tukaj.

Dogodki in strokovna predavanja

Vsako leto smo prisotni na različnih dogodkih, na katerih predstavljamo storitve in ponudbo Lekarne Ljubljana ter za imetnike Kartice zvestobe pripravljamo posebne ugodnosti. Večkrat letno organiziramo strokovna predavanja, ki so za imetnike Kartice zvestobe brezplačna. Strokovna predavanja obravnavajo aktualne teme, povezane z zdravjem in dobrim počutjem, ki so zanimive za stranke vseh starostnih skupin.

Poslovni partnerji in aktualna ponudba

Poslovni partner LL Grosist

V specializirani prodajalni LL Viva lahko imetniki Kartice zvestobe zbirajo in unovčujejo jabolka zvestobe na enak način kot v enotah Lekarne Ljubljana v okviru ponudbe LL Viva. Več o specializirani prodajalni LL Viva in njenem asortimanu je na voljo na www.llviva.si.

Zapri