Registracija Prijava
Prijava
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}

Privolitev za obstoječe člane

Spoštovani imetnik Kartice zvestobe,

na področju varstva osebnih podatkov je v zadnjih letih prišlo do zakonskih sprememb. V Lekarni Ljubljana smo zato pripravili obrazec za podajo privoljenj za obveščanje o lekarniških storitvah, ugodnostih in ostalih aktivnostih v Lekarni Ljubljana po različnih komunikacijskih kanalih. V kolikor še niste podali privolitve, vas vabimo, da izpolnete podatke na naslednji strani in označite polja s privoljenji. Tako vam bomo lahko pošiljali tudi kupone ugodnosti, rojstnodnevna voščila s popustom, vabila na predavanja in ostale dogodke.

V Lekarni Ljubljana z osebnimi podatki imetnikov Kartice zvestobe vse od njene uvedbe ravnamo skrbno, zaupno in v skladu z zakonodajo. Osebne podatke svojih strank hranimo in do njih dostopamo skladno z varnostno politiko Lekarne Ljubljana, ki sledi zahtevam zakonodaje. Tudi v prihodnje se zavezujemo k temu. Prav tako stremimo k nevsiljivemu komuniciranju, ki bo vedno temeljilo na strokovnih informacijah in informacijah z dodano vrednostjo za vas.

Obvezni podatki so označeni z zvezdico (*)


{{ errors.first('st_kz') }}
{{ errors.first('ime') }}
{{ errors.first('priimek') }}
{{ errors.first('e_posta') }}
{{ errors.first('telefon') }}
{{ errors.first('gsm') }}
{{ errors.first('skupna_privolitev') }}

POSAMEZNA PRIVOLITEV (izpolnite le v primeru, če se ne strinjate s skupno privolitvijo)


{{ errors.first('obvescanje_sms') }}

 

{{ errors.first('prilagojena_ponudba') }}
{{ errors.first('pp_navadna_posta') }}
{{ errors.first('pp_email') }}
{{ errors.first('pp_sms') }}
{{ errors.first('pp_socialna_omrezja') }}

 

{{ errors.first('trzenjske_raziskave') }}
{{ errors.first('tr_navadna_posta') }}
{{ errors.first('tr_email') }}
{{ errors.first('tr_sms') }}
{{ errors.first('tr_telefon') }}
{{ errors.first('tr_socialna_omrezja') }}

 

{{ errors.first('splosni_pogoji') }}

 

Obrazložitev namenov obdelovanja osebnih podatkov

Pri obveščanju preko SMS/MMS sporočil se posameznik strinja, da se lahko njegovi osebni podatki, ki jih je vpisal v pristopni obrazec in podatki pridobljeni preko sodelovanja v nagradnih igrah, s komunikacijo preko e-pošte, komunikacije s klicnim centrom, uporabe spletnih in mobilnih aplikacij uporabljajo za namene SMS in MMS obveščanja o ugodnostih, aktivnostih, storitvah in dogodkih Lekarne Ljubljana. Podatki se lahko obdelujejo do preklica privoljenja oz. do prenehanja članstva v programu Kartice zvestobe.

Pri pošiljanju prilagojene ponudbe se posameznik strinja, da se lahko njegovi podatki, ki jih je vpisal v pristopni obrazec in podatki pridobljeni preko sodelovanja v nagradnih igrah, s komunikacijo preko e-pošte, komunikacije s klicnim centrom, uporabe spletnih in mobilnih aplikacij, uporabe profilov Lekarne Ljubljana na družbenih omrežjih ter podatki o nakupih, razen podatkov o nakupih zdravil in ostalih izdelkov, za katere področna zakonodaja ne dovoli tovrstnih aktivnosti, obdelujejo za namene priprave prilagojene ponudbe. V okviru priprave prilagojene ponudbe se izvaja segmentacija na podlagi podanih podatkov ter podatkov o obiskanih spletnih straneh organizacije (če se je posameznik ob obisku spletne strani s tem strinjal) ter posredovanje obvestil na kanale, ki jih je posameznik označil. Za namen priprave prilagojene ponudbe se uporabljajo vsi podani podatki, ki se hranijo od pričetka članstva v programu Kartice zvestobe do poteka zakonskih rokov opredeljenimi v splošnih pogojih. Podatki se prenehajo obdelovati v primeru preklica privoljenja oz. v primeru odjave od Kartice zvestobe.

Pri trženjskih raziskavah se posameznik strinja, da se lahko njegovi osebni podatki iz pristopnega obrazca in podatki pridobljeni preko sodelovanja v nagradnih igrah, s komunikacijo preko e-pošte, komunikacije s klicnim centrom, uporabe spletnih in mobilnih aplikacij ter podatki o nakupovalnih navadah uporabljajo za izvajanje trženjskih raziskav. Podatki se lahko obdelujejo do preklica privoljenja oz. v primeru odjave od Kartice zvestobe. Ankete se posredujejo na kanale, ki jih je posameznik označil.

Zapri