Prijava
Prijava
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}
Zapri

Privolitev za obstoječe člane

Spoštovani imetnik Kartice zvestobe,

25. maja 2018 je stopila v veljavo v vseh državah članicah EU Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov (General Data Protection Regulation - GDPR), katere namen je zvišati raven varstva osebnih podatkov in posameznikom zagotoviti boljši nadzor nad svojimi osebnimi podatki.

V Lekarni Ljubljana z osebnimi podatki imetnikov Kartice zvestobe vse od njene uvedbe ravnamo preudarno, zaupno in v skladu z zakonodajo. Osebne podatke svojih strank hranimo skladno z varnostno politiko Lekarne Ljubljana, ki sledi zahtevam zakonodaje. Do njih dostopamo odgovorno in skrbno. Tudi v prihodnje se zavezujemo k temu. Prav tako stremimo k nevsiljivemu komuniciranju, ki bo vedno temeljilo na strokovnih informacijah in informacijah z dodano vrednostjo za vas.

Če želite, da vas obveščamo o lekarniških storitvah, ugodnostih in ostalih aktivnostih v Lekarni Ljubljana ter vam pošiljamo kupone ugodnosti, rojstnodnevna voščila s kuponom za popust, vabila na predavanja in ostale dogodke, vas vabimo, da izpolnite spodnje podatke in označite spodnja polja s privoljenji.

Vsakemu imetniku Kartice zvestobe, ki bo oddal privolitev do konca septembra 2018 bomo na Kartico zvestobe Lekarne Ljubljana naložili 50 jabolk zvestobe*.

Obvezni podatki so označeni z zvezdico (*)


{{ errors.first('st_kz') }}
{{ errors.first('ime') }}
{{ errors.first('priimek') }}

Če želite, da vas obveščamo o lekarniških storitvah, ugodnostih in ostalih aktivnostih v Lekarni Ljubljana ter vam pošiljamo kupone ugodnosti, rojstnodnevna voščila s kuponom za popust, vabila na predavanja in ostale dogodke, vas vabimo, da izpolnite spodnje podatke in označite spodnja polja s privoljenji.


{{ errors.first('e_posta') }}
{{ errors.first('telefon') }}
{{ errors.first('gsm') }}
{{ errors.first('skupna_privolitev') }}

POSAMEZNA PRIVOLITEV (izpolnite le v primeru, če se ne strinjate s skupno privolitvijo)


{{ errors.first('obvescanje_sms') }}

 

{{ errors.first('prilagojena_ponudba') }}
{{ errors.first('pp_navadna_posta') }}
{{ errors.first('pp_email') }}
{{ errors.first('pp_sms') }}
{{ errors.first('pp_socialna_omrezja') }}

 

{{ errors.first('trzenjske_raziskave') }}
{{ errors.first('tr_navadna_posta') }}
{{ errors.first('tr_email') }}
{{ errors.first('tr_sms') }}
{{ errors.first('tr_telefon') }}
{{ errors.first('tr_socialna_omrezja') }}

 

{{ errors.first('splosni_pogoji') }}

 

*Aktivnost velja do 30. 9. 2018. Jabolka zvestobe bodo naložena v roku 15 delovnih dni od datuma oddaje privolitve posameznika. Jabolka se naložijo na imetnikovo Kartice zvestobe, upošteva se enkratna oddaja privolitve na imetnika Kartice zvestobe Lekarne Ljubljana

Obrazložitev namenov obdelovanja osebnih podatkov

Pri obveščanju preko SMS/MMS sporočil se posameznik strinja, da se lahko njegovi osebni podatki, ki jih je vpisal v pristopni obrazec in podatki pridobljeni preko sodelovanja v nagradnih igrah, s komunikacijo preko e-pošte, komunikacije s klicnim centrom, uporabe spletnih in mobilnih aplikacij uporabljajo za namene SMS in MMS obveščanja o ugodnostih, aktivnostih, storitvah in dogodkih Lekarne Ljubljana. Podatki se lahko obdelujejo do preklica privoljenja oz. do prenehanja članstva v programu Kartice zvestobe.

Pri pošiljanju prilagojene ponudbe se posameznik strinja, da se lahko njegovi podatki, ki jih je vpisal v pristopni obrazec in podatki pridobljeni preko sodelovanja v nagradnih igrah, s komunikacijo preko e-pošte, komunikacije s klicnim centrom, uporabe spletnih in mobilnih aplikacij, uporabe profilov Lekarne Ljubljana na družbenih omrežjih ter podatki o nakupih, razen podatkov o nakupih zdravil in ostalih izdelkov, za katere področna zakonodaja ne dovoli tovrstnih aktivnosti, obdelujejo za namene priprave prilagojene ponudbe. V okviru priprave prilagojene ponudbe se izvaja segmentacija na podlagi podanih podatkov ter podatkov o obiskanih spletnih straneh organizacije (če se je posameznik ob obisku spletne strani s tem strinjal) ter posredovanje obvestil na kanale, ki jih je posameznik označil. Za namen priprave prilagojene ponudbe se uporabljajo vsi podani podatki, ki se hranijo od pričetka članstva v programu Kartice zvestobe do poteka zakonskih rokov opredeljenimi v splošnih pogojih. Podatki se prenehajo obdelovati v primeru preklica privoljenja oz. v primeru odjave od Kartice zvestobe.

Pri trženjskih raziskavah se posameznik strinja, da se lahko njegovi osebni podatki iz pristopnega obrazca in podatki pridobljeni preko sodelovanja v nagradnih igrah, s komunikacijo preko e-pošte, komunikacije s klicnim centrom, uporabe spletnih in mobilnih aplikacij ter podatki o nakupovalnih navadah uporabljajo za izvajanje trženjskih raziskav. Podatki se lahko obdelujejo do preklica privoljenja oz. v primeru odjave od Kartice zvestobe. Ankete se posredujejo na kanale, ki jih je posameznik označil.

Zapri

Copyright © 2018 Lekarna Ljubljana. Vse pravice pridržane.