Registracija Prijava
Prijava
{{ errors.first('username') }}
{{ errors.first('password') }}

Spletna lekarna

Hiter in varen nakup

Nakupujte kot registriran uporabnik ali izvedite hitri nakup brez registracije. Nakupovanje v Spletni Lekarni Ljubljana je popolnoma varno ne glede na izbiro plačila, naročeni izdelki pa so diskretno pakirani in hitro dostavljeni.

5 % nižje spletne cene in druge ugodnosti

Vse redne cene, ki so aktualne v Lekarni Miklošič, smo v Spletni Lekarni Ljubljana dodatno znižali za 5 %. Ne spreglejte tudi posebnih spletnih akcij ter brezplačne navadne dostave ob nakupu nad 50 € in vsak prvi torek v mesecu.

Razširjena ponudba izdelkov

V Spletni Lekarni Ljubljana najdete širok nabor zdravil brez recepta, prehrane in dodatkov, kozmetike, pripomočkov ter ostalih izdelkov za zdravje in dobro počutje.

Strokovnost in oseben pristop

V Lekarni Ljubljana že vrsto let gojimo tradicijo strokovnosti ter osebnega pristopa do naših strank, kar se odraža tudi v Spletni Lekarni Ljubljana. Poleg izčrpne predstavitve izdelkov boste našli tudi strokovne prispevke, aktualne nasvete in bazo odgovorov naših strokovnih sodelavcev na že zastavljena vprašanja uporabnikov s podobnimi težavami. Tako boste na enem mestu lahko prebrali več o težavi, ki jo izbran izdelek rešuje. Če imate med spletnim nakupom dodatno vprašanje glede izdelka, pa se lahko posvetujete s farmacevtom prek spletnega obrazca Vprašajte farmacevta.

Izkoristite ugodnosti Kartice zvestobe Lekarne Ljubljana tudi v Spletni Lekarni Ljubljana

V Spletni Lekarni Ljubljana lahko nakupujete s Kartico zvestobe Lekarne Ljubljana ter zbirate in uporabite jabolka zvestobe.

Vabimo vas, da se naročite na e-novice Spletne Lekarne Ljubljana in se seznanite z novostmi na spletnem mestu.

Zapri